Storytel bookbeat nextory elisakirja vai audible

Storytel esittely

Storytel

Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu Storytel tuo ulottuvillesi jopa 150 000 tarinaa, joista voit valita oman suosikkisi. Löydät Storytell ääni ja e- kirjapalvelusta laajan kattauksen, huippu-uutuuksista, aina kiehtoviin dekkareihin, mielenkiintoisiin elämänkertoihin top bestsellerihin kuin ajankohtaiseen kirjallisuuteen. Valitse oma suosikkisi joko mielialasi tai kiinnostuksesi mukaan. Löydät kirjallisuutta kotimaan lisäksi myös ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi, italiaksi kuin venäjäksi. Kirjojen kuunteleminen onnistuu niin älypuhelimella kuin tabletillasi.

Riippuen siitä kuinka monta hyvän kirjallisuuden ystävää kodissanne on, voit valita juuri sinulle sopivan Storytel- tilauksen. Unlimited Storytel tilaus: Voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin vain jaksat ja ehdit. Sinulla on käytössäsi yksi tili, jossa on käytettävissä samanaikaisesti myös Kids Mode tila. Näin aikuinen sekä lapsi voivat kuunnella samanaikaisesti haluamiansa kirjoja. Unlimited Family- Storytel tili sisältää kaksi käyttäjätiliä aikuiselle. Kaksi lasta voi kuunnella haluamiansa kirjoja, samaan aikaisesti aikuisten kanssa. Jos kaipaat tiliä, jossa kukaan ei jää ulkopuolelle- sinun tulee valita Unlimited Family Plus. Tällä tilillä jopa kolme aikuista voi kuunnella tai lukea samanaikaisesti haluamiansa kirjoja. Jokaisesta tilistä löytyy myös Kids Mode, jolloin lapset voivat kuunnella samanaikaisesti aikuisten kanssa. Lisäksi voimassa olevan tilauksen aikana kaikki haluamansa kirjat on mahdollista ladata omalle puhelimelle, jolloin voit kuunnella ja lukea niitä offline- tilassa. Jotta tiedät mitä olet mahdollisesti ostamassa, voit kokeilla haluamaasi vaihtoehtoa maksutta 14 päivän ajan. Tämä kokeilu ei sido sinua mihinkään, ja voit irtisanoa sopimuksen silloin kun haluat! Vaikka maksullinen tili ei olisi sinulle nyt ajankohtainen, voit huoletta kokeilla kätevää taskussasi kulkevaa äänikirjastoa, vaikka heti!

Bookbeat esittely

Bookbeat

BookBeat tarjoilee sinulle tarinat helposti ja nopeasti. Löydät oman suosikkisi vaivatta, sillä BookBeatin monipuolinen ja tuhansia kirjoja sisältävä kirjavalikoima kätkee sisälleen niin jännitystä tihkuvat dekkarit, mukaansatempaavat trillerit, mielenkiintoiset elämänkerrat kuin suosituimmat tietokirjat. BookBeat on sähköinen äänikirjasovellus, jonka avulla voit älypuhelimisesi tai tablettisi avulla kuunnella tarinoita tai tietokirjoja silloin, kätesi ovat varatut, mutta mielesi on vapaa ja virkeä. BookBeat vie sinut myös vaivattomasti untenmaille, sillä mikään ei voisi olla rauhoittavampaa kuin maata sängyllä ja vain kuunnella ja eläytyä kuulemaasi tarinaan. Voit kuunnella BookBeatin monipuolista valikoimaa silloin kun haluat, siellä missä haluat! Löydät tilin, joka on vain yhdelle käyttäjälle, mutta pienellä lisämaksulla saat käyttöösi myös perhetilin, joka mahdollistaa tilin käytön jopa viidelle perheenjäsenelle. Suomenkielisten kirjojen lisäksi löydät monipuolisen kirjavalikoiman myös englanniksi sekä ruotsiksi. Jos elämä tulee kirjojen tarinoiden sekä sinun väliisi, voit irtisanoa sopimuksen- milloin haluat! Ja ennen lopullista ostopäätöstä, voit kokeilla äänikirjatilin käyttöä omassa arjessasi, maksutta 2 viikon ajan! Ilmaista kokeilujaksoa varten sinulla tulee olla luotuna oma käyttäjätili BookBeat äänikirjasovellukseen. Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta. Tämän jälkeen voit aloittaa kirjojen kuuntelun, niin paljon kuin haluat. Jos perheessänne on muitakin, jotka haluavat kuunnella samaa tiliä, pienellä lisämaksulla se onnistuu vaivattomasti.

Nextory esittely

Nextory

Kuuletko kuinka kiehtovat tarinat sekä vatsanpohjaa kutkuttavat jännityskirjat jo odottavat sinua? Nextory äänikirjapalvelu tuo sinulla rajattoman käyttöoikeuden sen lukuisiin tarinoihin, dekkareihin, tietokirjoihin, jännitykseen, lastenkirjoihin, kaunokirjallisuuteen kuin elämänkertoihinkin. Nextory äänikirjapalvelu toimii älypuhelimella kuin tabletillasi. Löydät helposti omat suosikkisi Nextoryn kirjavinkkien sekä Top-listan avulla. Suomenkielisen kirjallisuuden lisäksi löydät kirjoja niin englanniksi kuin ruotsiksi. Sinulla on käytössäsi oma kirjahylly, sillä Nextoryn lukupäiväkirjan avulla pysyt helposti kärryillä luetuista sekä lukemattomista kirjoista. Unohda siis kadonneet kirjanmerkit, ja ota digiloikka eteenpäin tutustumalla Nextoryn monipuoliseen, tuhansien kirjojen virtuaaliseen äänikirjastoon. Jos vielä epäröit, voit kokeilla Nextorya maksutta 14 päivän ajan, ja jos arki ajaa tarinoiden edelle, voit irtisanoa sopimuksen, milloin haluat. Ilmaisjakson aikana et maksa mitään, mutta pystyt siitä huolimatta nauttimaan tarinoiden mielenkiintoisesta maailmasta. Riippuen tilin käyttäjämäärästä, määräytyy kuukausimaksu tämän mukaan. Jos maltat odottaa kuusi kuukautta kirjauutuuksia, pääset hieman edullisemmin, kuin jos valitsisit tilauksen, jossa uutuudet ovat käytössäsi välittömästi. Perhetilin avulla 2- 4 käyttäjää pääsee kuuntelemaan omia suosikkejaan, myös offline tilassa. Ilmasta kokeilujaksoa varten sinun tulee luoda itsellesi tili, jonka jälkeen tämä monipuolinen virtuaalinen kirjahylly löytyy omasta puhelimestasi. Ongelmatilanteessa, voit tarkistaa löydätkö nopeimman avun usein kysyttyjen kysymysten joukosta. Mikäli näin ei ole, asiakaspalvelu auttaa sinua arkisin joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Elisa kirja esittely

Elisa kirja

Kotimaamme suosituin ääni ja e-kirja valikoima löytyy puhelinoperaattori Elisan tuottamasta Elisa Kirjasta. Kyseessä on kotimainen ääni- ja e-kirjakauppa, jonka valikoimista löydät niin kuunnelmat, ilmaiset klassikot, dekkarit, jännityksen, tietokirjallisuuden kuin kaunokirjallisuuden. Voit ostaa suoraan oman suosikkisi Elisa Kirja palvelusta, tai kokeilla vaivatonta kuukausitilausta. Ennen kuin valitset minkä kirjan haluat ostaa, on jokaisesta kirjasta saatavilla maksuton luku-/ kuuntelunäyte. Elisa Kirjasta löytyy jopa yli 10 000 suosikkikirjaa, joista voit valita oman suosikkisi. Kuukausitilauksen avulla, voit kuunnella kerralla yhtä tai vaikka useampaa kirjaa. Kuitenkin ennen kuin pääset lukemaan omaa kirjaasi, sinun on kirjauduttava Elisa Kirja sovellukseen tekemällä sinne omat tunnuksesi. Elisa Kirjasta löytyy laaja valikoima suomenkielisiä ääni ja e-kirjoja, joista voit valita oman suosikkisi. Joko ostamalla kirjan omaksi, jolloin voit ladata sen omalle koneellesi. Tai aloittamalla kätevän kuukausitilauksen. Kirjojen selaaminen sekä lukeminen onnistuu vaivattomasti lataamalle puhelimeesi ilmainen Elisa Kirja- sovellus, johon kuuntelemasi tai ostamasi kirjat siirtyvät automaattisesti. Elisa Kirja on kotimainen verkkokauppa, josta voit tarvittaessa saada suomenkielistä asiakaspalvelua. Kuten muitakin sovelluksia, voit tutusta Elisa Kirjan kuukausitilaukseen tai kirjojen ostamiseen maksutta kahden viikon ajan. Ilmaiseen kokeilujaksoon kuuluu valinnastasi riippuen joko kaksi ilmaista krediittiä tai 14 päivän maksuton kokeilujakso. Elisa Kirja tarjoilee sinulle helpon sekä edullisen tavan saada itsellesi ääni tai e-kirja omaksesi. Elisa Kirjaan ilmestyy lähes viikoittain uusia kirjoja, ja kirjat, jotka olet krediittien avulla lunastanut itsellesi säilyvät käytössäsi.

Audible esittely

Tarinankerrontaa suoraan omasta puhelimestasi! Valitse ja lataa oma suosikkisi Audiblen monipuolisesta ääni ja e kirja valikoimasta! Voit tehdä arjestasi yhtä luksusta heittäytymällä tarinan vietäväksi niin työmatkalla, kuin riippukeinussa rentoutumalla. Audible tarjoilee sinulle tuhansien englanninkielisten huippukirjojen valikoiman, joista voit valita oman suosikkisi. Valitse parhaat bestsellerit, fantasiat kuin myös sci-fi äänikirjat. Audible äänikirjapalvelussa omistat ostamasi äänikirjat, vaikka jostain syystä päättäisitkin peruuttaa tilauksesi. Voit lukea kirjan loppuun, tai vaihtaa sen silloin kun homma ei tunnu enää etenevän. Sinulla on rajoittamaton pääsy Audiblen ääni ja e-kirjavalikoimaan ja voit kuunnella kirjoja siellä missä haluat- silloin kun haluat, myös offline tilassa. Ennen lopullista ostopäätöstä, voit kokeilla äänikirjapalvelua ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan. Tämä ilmaisjakso ei sido sinua mihinkään, ja voitkin irtisanoa sen silloin kun haluat. Voit kirjautua palveluun Amazon tilisi kautta, tai käyttämällä omaa käyttäjätunnusta. Voit selata Audiblen Bes Sellers listaa ja valita niiden joukosta oman suosikkisi, tai etsimällä tuhansien kirjojen joukosta juuri sen oman suosikkisi. Äänikirjojen lisäksi voit kuunnella maksutta suosikki podcasteja, Audiblen suuresta valikoimasta. Voit valita 30 eepoksen tai 30 minuutin kuuntelun väliltä, tai halutessasi voit valita molemmat!

Mikä palvelu kannattaa valita?

Tähän on tuskin olemassa yhtä ja ainoaa oikeaa vastausta. Pohtiessasi sinulla parhaiten sopivaa äänikirjapalvelua, on ratkaisevaa pohtia mitä vaatimuksia sinulla on tulevan äänikirjasovelluksen osalta?

  • Kannatatko kotimaista? Haluatko suosia palvelua, josta saat tarvittaessa suomenkielistä apua? Haluatko lukea suomenkielisiä kirjoja?
  • Kuinka monta käyttäjää perheessänne on? Jos teitä on useampia, sinun kannattaa valita tili, johon helppo lisätä uusia käyttäjiä?
  • Haluatko tarjota lapsillesi mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja? Valitse sovellus, jossa on mahdollisuus valita Kids Mode. - Haluatko vain kuunnella kirjoja vai lunastaa ne itsellesi?
  • Hinta ratkaisee? Edullisimmallaan pääset kuuntelemaan kirjoja alle 10€ ja vastaavasti perhetili maksaa jo vaikka tuplasti tämän verran.

Pohdi hetken aikaa mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä ja valitse sen jälkeen oma suosikkisi. Ja hei, kaikki ääni ja e- kirjapalvelut tarjoavat sinulle 14 päivästä aina 30 päivään asti maksuttoman kokeilujakson! Ja vaikka päättäisit irtisanoa sopimuksen tämän jälkeen, onnistuu tämä helposti ja nopeasti.

Tutustu myös näihin