Bookbeat kokemuksia

Bookbeat arvostelu

Mikä on Bookbeat?

BookBeat tuo laajan ääni ja e-kirjaston suoraan omaan puhelimeesi. Kyseessä on kotimaamme suosituin äänikirjapalvelu, jossa voit nauttia laajasta kirjavalikoimasta ilman sitovia määräaikoja. Kyseessä on digitaalisten kirjojen tilauspalvelu, josta löydät tuhansien kirjojen valikoiman vain muutamalla klikkauksella. Unohda siis kirjahyllyssä pölyttyvät kirjat, sillä tämä sovellus pitää sisällään sinun oman tuhansia kirjoja sisältävän kirjastosi. BookBeat sovelluksen avulla voit kuunnella rajattomasti haluamasi kirjoja niin älypuhelimella kuin tabletilla.

BookBeatissa on tuhansia eri ääni ja e-kirjoja eri kategorioista. Vuonna 2015 yksi Euroopan johtavista kustantamoista, teki esimerkillisen digitaalisen loikkauksen keräämällä yhteen parhaat digitaaliset innovaattorit sekä hyvien tarinoiden ystävät. Näin syntyi digitaalinen kirjasto, joka tarjoilee sinulle laajaakin laajemman valikoiman niin dekkareita, bestsellereitä kuin mielenkiintoisia elämänkertoja. BookBeatin perustajalla Bonnier Booksilla on yli sadan vuoden kokemus mielenkiintoisien tarinoiden luomisesta sekä kertomisesta. Tarinat ovat kiehtoneet ja koonneet ihmisiä jo aikoinaan nuotiotulen ääreen, nyt tarinoista nauttiminen on vieläkin helpompaa. Jotta voisit löytää omat suosikkikirjasi vielä helpommin, tarjoilee BookBeat äänikirjasovellus sinulle parhaiten sopivia ääni ja ekirjoja.

Näin sinulle jää vain se paras osa, eli valita oma suosikkisi ja pääset nauttimaan mielenkiintoisista sekä mukaansatempaavista tarinoista! BookBeatista löytyy suosikkikirjoja kaikenikäisille. Voit jakaa pienellä lisämaksulla käyttäjätilin muiden perheenjäsenien kanssa. Näin jokaisella käyttäjällä on oma profiilinsa, eikä keskeneräiset kirjat aiheuta sisaruksien keskuudessa kinaa. Lastenprofiili on täynnä pelkästään lastenkirjoja sekä erityisesti lapsille räätälöityjä suosituksia sekä listoja. Näin voit olla varma, että lapset pääsevät tutustumaan omaan käyttäjäprofiiliin, jonka sisältö on suunnattu juuri heille!

BookBeat toimii kuukausittain automaattisesti veloitettavalla maksulla. Tammikuussa 2020 BookBeatin kuukausimaksu on 16,90€, ja tällä maksulla voit kuunnella ja lukea e- kirjoja niin paljon kuin haluat. BookBeatin valikoimassa on tuhansia erilaisia kirjoja, ja sovellus ehdottaa sinulla parhaiten sopivia kirjoja. Joten avaamalla sovelluksen avautuu silmiesi edessä tuhansien kirjojen valikoima, niin ääni- kuin e- kirjoja.

Voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat. Mikäli perheessänne on useampi innokas kirjallisuuden kuluttuja, voitte perheenne kanssa kuunnella kirjoja yhtä aikaa. Voit lisätä 4,90€ lisähintaan profiileja käyttötilillesi jopa viisi kappaletta. Näin jokaisella käyttäjällä on oma profiilinsa, ja jokainen voi kuunnella omaa kirjaansa. Ei ole siis luvassa ylimääräisiä kiistoja, ainoastaan ainutlaatuisia lukuelämyksiä! Lisätyillä profiileilla ei ole sitovia määräaikoja, joten voit lopettaa tilauksen, milloin haluat.

Millainen valikoima Bookbeatissa on?

Laaja valikoima äänikirjoja

BookBeatista löytyy tuhansien kirjojen valikoima erilaisia ääni- ja e- kirjoja. Löydät kirjoja niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. BookBeatin kirjat on luokiteltu eri kategorioihin, joista voit selata ja poimia omat suosikkisi. BookBetain kirjavalikoimasta löytyy muun muassa erilaisia elämänkertoja, mielenkiintoisia romaaneja, jännitystä, joka saa sykkeesi kohoamaan ja kätesi hikoamaan. Lisäksi BookBeatista löytyy erilaisia hyvinvointiin keskittyviä kirjoja sekä voit halutessasi kuunnella myös talouteen sekä businekseen liittyvää kirjallisuutta.

Vai onko sinun juttusi sittenkin runous sekä erilaiset näytelmät? Tietokirjallisuuden avulla pääset tutustumaan mitä mielenkiintoisimpiin asioihin, vaikka kesken siivouspäivän- sillä vaikka kätesi ovat pölyrätin kanssa varatut, on mielesi vapaa aloittamaan uudenlaisen mielikuvamatkan! Ja mikä parasta, sinulla on rajaton kuunteluoikeus BookBeatin valtavaan kirjavalikoimaan. Lisäksi BookBeat sovellus tarjoaa sinulle listan kirjoja, joista voit olla kiinnostunut. BookBeat tarjoilee sinulle kirjoja myös otsikoilla

Viikon kuunnelluimmat, Nousussa nyt, Vuoden suosikit tai eri kategorioiden uutuudet. Unohda siis kirjastojen myöhästymismaksut, sillä tämä koko kirjavalikoima on vain muutaman klikkauksen päässä omassa puhelimessasi. Nämä kirjat eivät vie tilaa kaappien tai hyllyjen päällä, sillä kaikki nämä lukemattomat äänikirjat löytyvät omasta puhelimestasi, milloin haluat ja missä haluat. Ja jos elämä tulee sinun ja lukemattomien kirjojen väliin, voit irtisanoa sopimuksen, milloin haluat! Ja jos myöhemmin haluat jatkaa tilaustasi, löydät sovelluksesta edellisen kerran kirjastosi. Voisiko hyvistä lukuhetkistä nauttiminen olla enää yhtään helpompaa ja vaivattomampaa- mielestämme ei voisi!

Miten Bookbeat toimii?

BookBeatin käyttäminen on nopeaa ja helppoa. Kuitenkin ennen ensimmäisen kirjan kuuntelemista, pääset alkuun luomalla itsellesi oman BookBeat- käyttäjätilin. Jos haluat hyödyntää BookBetain ilmaisen 2 viikon kokeilujakson, klikkaa ” Kokeile 2 viikkoa maksutta” ja luo itsellesi oma käyttäjätili. Maksuton tutustumisjakso on käytettävissä vain uusille asiakkaille. Käyttäjätilin luomista varten sinun tulee täyttää etunimi, sukunimi, sähköposti, vahvistaa sähköposti uudelleen sekä valita tilillesi oma salasana. Ja mielellään kirjoittaa tämä salasana johonkin muistiin itsellesi. Näin sinulla on aktivoituna maksuton 2 viikon kokeilujakso.

Saat kaikki kirjat käyttöösi lataamalla BookBeat- sovellus App Storesta tai Google Playsta. Nyt koko BookBeatin valtava kirjavalikoima on sinun käytössäsi, ja voit kuunnella niin paljon kirjoja kuin ikinä haluat. Jos perheestäsi löytyy vielä muita innokkaita BookBeat- kirjavalikoiman kuluttajia, voit jakaa käyttäjätilisi jonkun muun perheenjäsenesi kanssa. Tarkista BookBeatin verkkosivuilta käyttäjätilistä koituva pieni lisäkustannus. Perhetilin avulla jopa viisi samassa osoitteessa asuvaa henkilöä voi jakaa Bookbeat käyttäjätilin.

Perhetilin käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja helposti omalla käyttäjätililläsi. Voit myös poistaa tai lisätä muita käyttäjiä omalla käyttäjätililläsi. Kukin BookBeat tilin käyttäjistä saa käyttöönsä oman kirjatilin, josta näkyy jokaisen omat kirjat. Kokeilujakson jälkeen sinulta veloitetaan hinnaston mukainen kuukausimaksu, jollet irtisano sopimusta ennen sitä. Mikäli päätät sopimuksesi jo tutustumisjakson aikana, viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä- ei sinulle koidu mitään kustannuksia. Voit lopettaa tilauksen, milloin haluat, eikä ilmainen kokeilujakso sido sinua mihinkään. Jos haluat lukea kirjoja silloinkin, kun olet internetyhteyden ulkopuolella, onnistuu tämä lataamalla kirjat etukäteen nettiyhteyden avulla BookBeatkirjasovellukseen. Se kuinka monta kirjaa pystyt lataamaan, riippuu enimmäkseen sinun laitteen vapaan muistin perusteella.

Perheen pienimmät pääsevät nauttimaan juuri heille suunnatusta sisällöstä, sillä lastenprofiilista löytyy pelkästään lastenkirjoja sekä erityisesti lapsille räätälöityjä suosituksia sekä listoja.

Bookbeat ilmainen kuukausi

Kokeile ilmaiseksi

Jotta lopullisen ostopäätöksen tekeminen olisi helppoa ja riskitöntä, sinun on mahdollista tutustua BookBeat sovellukseen ilmaiseksi. Kyllä, luit oikein! Luomalla oman tilin BookBeatiin, sekä lataamalla sovelluksen sovelluskaupasta, pääset tutustumaan BookBeat sovellukseen ilmaiseksi. Tämä ilmainen kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, vaan voit irtisanoa sopimuksen silloin kun haluat. BookBeat kuukausimaksu maksetaan etukäteen, siksi voit vain irtisanoa sopimuksesi omalla käyttäjätililläsi.

Näin sopimus loppuu maksetun ajan viimeisenä voimassaolopäivänä. Koko ilmaisjakson ajan sinulla on käytössäsi tämä tuhansien kirjojen valikoima, joihin sinulla on rajaton käyttöoikeus. Voit nettiyhteyden avulla ladata kirjoja omaan BookBeat sovellukseesi, jolloin voit kuunnella kirjoja myös offline- tilassa. Puhelimessasi oleva vapaan muistin määrä määrittelee sen, kuinka monta kirjaa sinun on mahdollista ladata sovellukseesi. Ja huomaa että kirja on ladattu 100%, sillä muuten sen kuunteleminen ei onnistu. Ilmaisen kuukauden aikana sinun on hyvä tutustua BookBeat sovellukseen sekä selata sen lukuisia eri kirjoja ja kuunnella niistä omia suosikkejasi.

Valitse ja anna tarinan viedä niin työmatkalla, kävelylenkillä kuin vaikka illalla ennen nukahtamista. Ja vaikka et juuri nyt halua sijoittaa BookBeatin kuukausimaksuun, hyödynnä tämä ilmaistarjous! Sillä silloin tiedät jo valmiiksi mikä sinua voi tulevaisuudessa oikein odottaa! Aloita oma ilmainen kahden viikon ilmainen tutustumisjakso ja nämä kaikki lukemattomat äänikirjat ovat silmiesi ja korviesi ulottuvilla!

Tutustu myös näihin