Bookbeat arvostelu

Bookbeat hinta / koodi

Pohditko, onko kannattavaa tai kerrassaan järkevää maksaa Bookbeatin kuukausittain toistuvaa maksua? Ehkä ajattelet, että voithan lukea kirjoja maksuttomasti niin kirjastossa tai lainata kaverilta juuri ne hänen parhaat kirjansa. Toisaalta voisithan astua tarinoiden kiinnostavaan maailmaan myös huomattavasti helpommalla. Sillä tämä- ei kymmenien, satojen vaan tuhansien kirjojen kirjasto voi olla saatavilla suoraan omassa puhelimessasi. Tällöin sinun ei tarvitse pohtia ja miettiä kirjojen palautusaikoja tai miettiä oletko muistanut palauttaa kirjaa takaisin ystävällesi. Siitä arjen helppoudesta on ehkä ihan aiheellista maksaakin, eikö totta?

Onko Bookbeat hintansa arvoinen?

Kysymykseen on mahdotonta antaa täysin tyhjentävää vastausta, sillä se mitä odotuksia sinulla on Bookbeat sovelluksesta, määrittelee suurilta osin tämän kysymyksen vastauksen. Mikäli arkesi on kiireistä ja koet pinnasi olevan jatkuvasti stressaantunut sekä kireällä, se että pystyt kuuntelemaan, vaikka työmatkoillasi suosikkikirjaasi, kirjaa- joka vie sinut sana sanalta kohti tarinan mielenkiintoista maailmaa. Tämän mielenkiintoisen sekä mukaansatempaavan tarinan avulla, voit siis kesken kiireisimmän bussimatkan kuvitellakin olevasi jossain täysin muualla. Voisiko tarina johdattaa sinut jopa tilanteeseen, jossa voit kesken kiireisimmän päivän kokea edes pienenpienen rentouttavan hetken? Voisiko silloin sanoa, että BookBeat on todellakin hintansa arvoinen?

Mitä jos illalla tunnet olevasi allapäin, ja kaikki tuntuu olevan vähintäänkin huonosti? Entäpä jos pystytkin tässä vaiheessa makaamaan sängyllä ja laittamaan silmäsi kiinni, ja vain kuunnella kirjaa, jolle sydämesi tuntuu sykkivän? Mitä jos tämä äänikirja saa olosi kohenemaan sekä se saa mielesi kirkastumaan? Voisiko olla siis jälleen, että Bookbeat on hintansa arvoinen?

Oletko aina seuraavana maanantaina aloittamassa lenkkeilyn sekä muutenkin terveellisemmän elämäntyylin? Entäpä jos hyödynnät kahden viikon ajan maksutonta Bookbeat sovellusta ja valitset sen kirjavalikoimasta omat suosikkisi. Ja nyt kun on aika laittaa lenkkikengät jalkaan, laita korvillesi myös se suosikkikirjasi ja astu ulos raikkaaseen ulkoilmaan! Varo vain, voikin olla, että kuin huomaamatta huomaatkin kiertäneesi suunnittelemasi, tai jopa pidemmän lenkin! Nyt kun huomaat että sinun on täysin mahdollista ylittää tuo kotisi korkein, eli ulko-oven kynnyksesi, haluatkin ehkä suunnata uudelleen lenkille, sillä kuuntelemasi kirja jäi kesken juuri mielenkiintoiseen kohtaa. Jos nyt haluat suunnata useamminkin kerran lenkille, mielenkiintoinen tarina korvillasi, voidaanko todeta, että BookBeatin kuukausihinta on todellakin hintansa arvoinen? Sillä et tarvinnut personal traineria ja pidemmällä aikavälillä huomaat niin kehossasi kuin mielessäsikin positiivisia vaikutuksia.

Toisaalta jos tunnistat itsesi, ja huomaat haikailevasi aina vain uusien juttujen perään, kuten tässä tapauksessa Bookbeatin. Ja liian usein huomaat, että hyvästä harkinnasta sekä hankinnasta huolimatta tämäkin jäi käyttämättä, voi silloin olla aiheellista sanoa, että kyseessä ei ole rahansa-arvoinen hankinta…

Siksi jos pohdit kannattaako sinun hankkia BookBeat ääni- ja e-kirjasovellusta. Voit hetken aikaa miettiä missä tilanteissa sinun on mahdollista kuunnella tai lukea näitä kirjoja. Voit myös alkuun selata itsellesi mielenkiintoisia kirjoja, sillä niitä on tuhansia erilaisia, niin suomeksi, ruotsiksi kuin myös englanniksi. Ja ei hätää, jos alkuun sinulla näytti olevan arjessasi aikaa kirjan kuunteluun, mutta todellisuudessa näin ei ollutkaan. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa. Sinä et ole siis sitoutunut mihinkään vuosien projektiin, vaan voit käyttää sovellusta niin paljon kuin haluat, pitää taukoa tai irtisanoa sopimuksesi. BookBeat ääni ja e- kirjasovelluksesta löytyy kirjoja kaikenikäisille, ja voit jo etukäteen katsoa suosikkisi romaaneista, dekkareista, mielenkiintoisista elämänkerroista kuin myös perheen pienemmille suunnatuista lastenkirjoista.

Onko Bookbeat parempi hinta-laatusuhteeltaan kuin muut palvelut?

BookBeatin kuukausihinta on samassa linjassa muiden vastaavien ääni- ja e- kirjoja tuottavien palveluiden kanssa. BookBeat tarjoilee sinulle tuhansien kirjojen valikoiman, jossa voit kuunnella tai lukea niin monta kirjaa kuin vain jaksat ja haluat.

BookBeatissa et voi kuitenkaan lunastaa itsellesi näitä lukemiasi kirjoja. Joten jos jostain syystä päätät päättää tilauksen, päättyy tilauksen lisäksi lukuoikeutesi näihin kirjoihin. Ääni ja e- kirjamarkkinoilla on myös muutamia palvelun tarjoajia, joista saat pienemmällä kuukausimaksulla lunastettua krediittien avulla kirjan itsellesi. Tällöin vaikka tilauksesi päättyisi, voit siitä huolimatta pitää ostamasi kirjat itsellesi. Siksi pohdi kumpi tapa on sinulle mielekkäämpi?

Haluatko nauttia niin monesta kirjasta kuin haluat, etkä tarvitse niitä enää myöhemmin. Jos kuitenkin tiedät jääväsi kaipaamaan myöhemmin näitä kirjoja, voi olla, että haluat pohtia, onko krediittien avulla toimiva ääni- ja e- kirjavalikoima sinulle sittenkin parempi vaihtoehto. Bookbeat tarjoilee sinulla parhaimmat tarinat helposti ja vaivattomasti, sillä BookBeat sovelluksen avulla saat omaan puhelimeesi tuhansien kirjojen valikoiman. Tämä kirjavalikoima paitsi saattelee sinut uusien tarinoiden maailmaan, säästää se samalla sinun aikaasi ja vaivaasi, sillä sinun omassa puhelimessasi on tuhansien kirjojen valikoima. Tämä kirjasto on auki vuoden jokaisena päivänä, sekä vuorokauden ympäri. Kun sinulla on käytössäsi Bookbeat kirjasovellus, on sinulla rajaton luku ja kuunteluoikeus sen lukuisiin kirjoihin.

Valitessasi siis sinulle parhaiten sopivaa ääni ja e- kirjasovellusta, voit tutustua niin Bookbeat sovellukseen maksutta, kuin myös muihinkin palveluntarjoajiin ja valita niiden joukosta se, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Ilmainen kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, vaan voit irtisanoa sopimuksen silloin kun haluat. Sopimuksen irtisanominen tapahtuu helposti omalta käyttäjätililtäsi. Mikäli päätät jatkaa Bookbeatin tyytyväisenä tilaajana, maksat käytöstä aina kuukausi kerrallaan.

Jotta voisit löytää parhaat kirjat, jotka sopivat juuri sinulle. Voit käyttää Bookbeat sovelluksen navigointikentässä olevaa puhekuplaa, jossa on iso B- kirjain. Näin pääset selaamaan top- listoja sekä eri kirjoja eri aihealueiden mukaan. Voit myös valita kirjoja eri lajityypeittäin. Lisäksi saat parhaat kirjavinkit niin Bookbeatin Facebook-sivuilta kuin myös Instagramista. Ja jos kaipaat inspiraatiota, ovat nämä hyviä paikkoja siihen.

Kirjan lukeminen Bookbeat sovelluksessa onnistuu joko online- tilassa, jolloin kirjamerkki kertoo sinulle missä kohden olit lukemassa kirjaasi. Voit myös tallentaa kirjan, jolloin sen lukeminen onnistuu myös offline- tilassa. Huomaa kuitenkin, että ennen puhelimen asettamista offline- tilaan, tarkista että kirja on latautunut 100%. Muuten kirjaelämyksesi saattaa jäädä hyvinkin lyhyeksi.

Se kuinka monta kirjaa voit tallentaa puhelimeesi, riippuu älypuhelimellasi tai tabletillasi oleva muistitila. Joten kun olet lukenut kirjan, kannattaa kirja muistaa poistaa tallennetuista kirjoista, jolloin puhelimeesi vapautuu lisää muistitilaa. Näitä vastaavanlaisia toimintoja löytyy myös muista ääni ja e-kirjasovelluksista. Jääkin sinun päätettäväksesi minkä palvelun lopulta valitset itsellesi.

Ei siis ole olemassa yhtä ja ainoaa oikeaa vastausta tähän. Maksuttomalla kokeilujaksolla sekä mahdollisilla alennuskupongeilla pääset kokeilemaan niin BookBeat sovellusta kuin muitakin vastaavia ääni- ja ekirjasovelluksia ja näin ollen pääset testaamaan mikä näistä vastaa eniten juuri sinun tarpeisiin ja toiveisiisi. Parhaimman kuvan sovelluksen käyttökokemuksesta saat valitsemalla yhden digitaalisen äänikirjoja tarjoavan palvelun ja kokeilemalla sitä. Mikäli jostain syystä koet, että tämä ei ole sinun juttusi, voit päättää maksuttoman kokeilujakson ja kokeilla toista sovellusta. Voit kuitenkin huomata, että App Storessa Bookbeatin ilmainen sovellus on saanut 4,6 arvosanan.

Josta voikin päätellä, että sovelluksella on varsin monta tyytyväistä käyttäjää!

Tutustu myös näihin