Elisa kirja kokemuksia

Elisa kirja kokemuksia

Mikä on Elisa kirja?

Elisa Kirja on kotimaamme suosituin e- ja äänikirjakauppa, joka sisältää tuhansia kirjoja. Voit poimia näistä kirjoista omat suosikkisi, ja lunastaa ne edullisesti itsellesi. Elisa Kirjassa voit nauttia tästä monipuolisesta kirjavalikoimat joko kuukausitilauksen avulla tai ostamalla kirjan krediittien avulla omaksesi. Elisa Kirja on turvallinen ja kotimainen verkkokauppa, jota on helppo ja huoleton käyttää. Lisäksi ongelmatilanteissa sinua auttaa suomenkielinen asiakaspalvelu, niin puhelimitse kuin sähköpostin välityksellä.

Elisa Kirja tuo tarinan voiman suoraan omaan puhelimeesi tai tablettiin. Tämä tuhansien kirjojen kirjasto on jatkuvasti avoinna, jolloin se tarjoaa muun muassa parasta matkaviihdettä tai vaikka illaksi rentouttavaa kuunneltavaa. Elisa kirja toimii rekisteröitymällä, jolloin saat käyttöösi Elisa Kirjan tunnukset. Tunnuksien avulla pääset kirjautumaan Elisa Kirja sovellukseen sekä lukemaan ostamiasi kirjoja. Voit nauttia tästä tuhansien kirjojen valikoimasta kätevällä kuukausitilauksella. Tällöin voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat, missä tahansa ja milloin tahansa. Elisa Kirjan avulla niin työmatkat kuin pidemmät ajomatkat taittuvat kuin huomaamatta. Äänikirja sopii niihin tilanteisiin, kun kaipaat sielunravintoa, mutta kätesi ovat varattuina, esimerkiksi juuri viikoittaisen siivouspäivän muodossa. Elisa Kirjasta löydät tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivat niin ääni- kuin e- kirjat. Löydät laajan valikoiman niin dekkareita, tietokirjallisuutta, oppikirjoja, sarjakuvia, kaunokirjallisuutta kuin vaikka elämänkertoja.

Ennen lopullista ostopäätöstä, voit tutustua Elisa Kirjaan maksuttomasti. Tällöin sinulla on rajaton pääsy Elisa Kirjan kirjavalikoimaan, joista voit poimia omat suosikkisi. Elisa Kirja tarjoilee sinulle edullisen tavan hankkia omaksesi ääni – ja e- kirjoja. Saat kirjautumisen jälkeen itsellesi 2 krediittiä, joiden avulla pystyt lunastamaan, kirjan hinnasta riippuen itsellesi 1-2 kirjaa. Lunastamalla kirjat siirtyvät ne suoraan omaan kirjahyllyysi, josta pystyt kuuntelemaan niitä silloin kun haluat ja siellä missä haluat.

Paljonko Elisa kirja maksaa?

Elisa kirja hinnat

Elisa Kirjan 30 päivän kuukausitilaus maksaa 8,90€, jolloin saat käyttöösi kaksi krediittiä, joilla voit ostaa itsellesi Elisa kirjan kuukausitilauksessa olevia kirjoja. Voit säästää tilillesi jopa 10 krediittiä, ja tilata näillä omia suosikkikirjojasi.

Useimmat kirjat saa lunastettua itselleen yhden krediitin avulla, uutuudet voivat kuitenkin maksaa useamman krediitin. Erilaisten kampanjoiden avulla voit saada tutustumistarjouksena kaksi krediittiä, joiden avulla pääset kokeilemaan, kuinka Elisa Kirja käytännössä oikein toimii. Kirjan lunastamisen jälkeen, kirja on käytössäsi, myös sen jälkeen, jos päätät lopettaa Elisa Kirjan kuukausitilauksen.

Näin voitkin helposti ja edullisesti kerätä itsellesi omaa digitaalista ääni ja e-kirjavalikoimaa. Tämä on sinun oma virtuaalinen kirjahyllysi, joka kulkee siellä missä sinäkin. Älä enää tuskaile palauttamattomien kirjastonkirjojen perään, sillä tämä digitaalinen kirjasto tuo lukemattoman määrän erilaisia kirjoja suoraan omaan älypuhelimeesi. Voit myös ostaa itsellesi kätevän ja näppärän kokoisen lukulaitteen, jonka avulla luet kirjojasi missä haluat ja milloin haluat. Lukulaitteen avulla saat täyden lukurauhan, sillä sinua ei houkuttele ylimääräinen netin selailu, eikä viestien kilahtaminen katkaise lukuelämystäsi. Lukulaitteeseen mahtuu tuhansia kirjoja, ilman että sinun tarvitsee fyysisesti kantaa niitä mukanasi.

Millainen valikoima Elisa kirjassa on?

Elisa kirja kokoelma

Elisa Kirjasta löydät valikoiman, josta löydät vaivatta omat suosikkisi, sen tuhansien ääni ja e-kirjojen joukosta. Elisa Kirjan kirjavalikoima kasvaa lähes viikoittain uusilla kirjoilla, joten on varmaa, että lukeminen ei heti lopu kesken. Elisa kirjan kuukausitilaukseen on valikoitunut neljän tuhannen kirjan otokset, Elisa Kirjan yli 10 000 kirjan valikoimasta. Ennen lopullista ostopäätöstä kirja lunastamisesta, voit lukea tai kuunnella kirjasta näytteen. Tunnistat kirjat siitä, että kirjan kohdalla on maininta, että kirjan voi lunastaa itselleen krediittien avulla. Ne kirjat, jotka olet lunastanut itsellesi, jäävät sinulle käyttöösi, siitä huolimatta vaikka lopettaisit tilauksen. Valitse siis oma suosikkisi Elisa Kirjan laajasta e- ja äänikirjavalikoimasta, joka kasvaa jatkuvasti suosituilla uutuuksilla. Valitse siis omaan kirjahyllyyn ikuisia klassikoita, suosituimpia uutuuksia, tai jopa kirjoja, joita et voisi saada mistään muualta. Kyseessä on kotimaamme laajin sähköisten kirjojen valikoima, joista voit valita Elisa Kirjan kuukausitilaajana omat suosikkisi.

Miten Elisa kirja toimii?

Elisa Kirja kuukausitilaus toimii siten että saat jokaisen 30 päivän aikana tilillesi kaksi krediittiä. Näiden krediittien avulla pääset lunastamaan itsellesi valitsemasi kirjan. Näet jokaisen kirjan kohdalla sen, kuinka monta krediittiä kirjan ostaminen oikein maksaa. Lataamalla helppokäyttöisen Elisa kirja sovelluksen, voit kantaa kirjoja mukanasi. Nämä virtuaaliset kirjat mahtuvat kuitenkin, vaikka takataskuun, sillä koko kirjavalikoima on omassa puhelimessasi. Ennen Elisa Kirjan lataamista sinun kannattaa tarkistaa tarkemmat tiedot sovelluksen vaivattomaan käyttöön. Sillä riippuen siitä mikä puhelin sinulla onkaan käytössä, Elisa Kirja toimii hieman eri tavoin. Elisa Kirja Apple- sovelluksella pystyt lukemaan sekä kuuntelemaan kirjoja. Mutta Apple – sovelluksen avulla et pysty ostamaan suoraan ääni tai e- kirjoja. Applen linjauksesta johtuen kirjan ostaminen onnistuu ainoastaan laitteen internet-selaimella. Internet- selaimen avulla pystyt selaamaan ja ostamaan omat suosikkikirjasi, silloin kun haluat ja siellä missä haluat! Android puhelimella voit tehdä ostoksia sekä selata kirjoja siellä missä haluat sekä milloin haluat!

Lataa ilmainen Elisa Kirja sovellus ja luo itsellesi Elisa Kirja tunnukset. Tai jos sinulla on jo voimassa olevat tunnukset voi kirjautua niiden avulla. Kun löydät oman suosikkikirjasi, voit ostaa kirjan Elisa Kirjan kuukausitilaajana käytössäsi olevilla krediteillä. Ostamasi kirjat säilyvät sinulla, vaikka lopettaisit Elisa Kirjan tilaamisen, siksi sinulla onkin vaivaton tapa kerryttää omaa digitaalista kirjastoasi. Voit lukea kirjoja niin älypuhelimeltasi, kuin myös tabletilta, lukulaitteen avulla kuin myös tietokoneeltasi. Parhaan lukukokemuksen saat kuitenkin lataamalla maksuttoman Elisa Kirja-sovelluksen, ja näin ainutlaatuinen lukuelämys on viittä vaille valmis alkavaksi.

Elisa kirja ilmainen kuukausi

Elisa kirja ilmainen kokeilu

Jotta sinun olisi helpompi tehdä mahdollinen ostopäätös, voit tutustua maksuttomasti Elisa Kirjan palveluihin. Riippuen käynnissä olevasta kampanjasta, voit saada maksutta käyttöösi jopa kaksi krediittiä, joiden avulla pääset lunastamaan haluamasi kirjan itsellesi. Mikäli et ole aiemmin kokeillut lukea e- kirjaa tai kuunnella vaivatonta äänikirjaa. Tarjoaa Elisa Kirja sinulle mitä parhaimman mahdollisuuden. Voit kokeilla ja selata maksuttomasti Elisa Kirjaa, ja näin pääset käytännössä kokeilemaan miltä tämä lukukokemus oikein tuntuu. Et ehkä ole aiemmin kokeillut miltä tuntuu istua sohvannurkkaan tai maata selällään sängynpäällä, ja kuunnella kun miellyttävä ääninen lukija lukee haluamasi kirjan sinulle- ja se todellakin tuntuu siltä, että hän lukee sen vain ja ainoastaan sinulle! Ilmainen kuukausi ei kuitenkaan sido sinua mihinkään, sillä voit irtisanoa sopimuksen, milloin haluat. Näin et voi mitään muuta kuin voittaa tässä tilanteessa- otat kuin huomaamatta ison digiloikan eteenpäin, sillä heittäydythän digitaalisen tarinan vietäväksi. Tarinan, joka on aina kiehtonut ihmisiä, tarinan, joka pystyy vaivatta viemään sinut aivan uuteen maailmaan. Elisa Kirja tarjoilee sinulle edullisen tavan hankkia itsellesi näitä käteviä digitaalisia kirjoja, kirjoja, joiden sisällä on suuri maailma, mutta ne eivät siitä huolimatta vie tilaa sinun kirjahyllyssäsi tai matkalaukussa. Siksi älä enää tuskaile kirjaston myöhästymismaksujen kanssa, sillä Elisa Kirja säästää aikaasi tuoden lukuisien kirjojen valikoiman suoraan omaan puhelimeesi. Ja mikä parasta tämä kirjasto on avoinna mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tutustu myös näihin