Mikä on Nextory ?

Nextory kokemuksia

Nextory on digitaalinen ääni ja e- kirjapalvelu, joka tarjoaa sinulle rajattoman käyttöoikeuden tuhansiin eri ääni ja e-kirjoihin. Nextoryn tavoitteena on tarjota sinulle markkinoiden paras valikoima digitaalisia kirjoja. Nextory on perustettu Ruotsissa vuonna 2013, nimellä E2GO. Nextory rantautui vuonna 2018 Suomen digitaalisille äänikirjamarkkinoille. Nextoryn tavoitteena on tarjota asiakkailleen vaivaton ja helppo tapa nauttia lukemisen kiehtovasta maailmasta.

Sinun ei enää tarvitse suunnata kirjastoon tai ostaa kirjoja itsellesi, sillä Nextory tuo tuhansien kirjojen äänikirjavalikoiman suoraan omaan kännykkääsi. Tämän ansioista sinulla sekä monilla muilla on mahdollisuus lukea lisää mukaansatempaavia tarinoita, dekkareita, romaaneja, tietokirjoja tai elämänkertoja missä tahansa, ja milloin tahansa. Modernin sekä helposti käytettävän puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla voit selata tätä äänikirjasovellusta helposti ja nopeasti. Tallenna omat suosikkisi omaan kirjastoon, jolloin ne odottavat sitä, että pääset uudestaan sukeltamaan tähän tarinoiden mielenkiintoiseen maailmaan. Nextory toimiin älypuhelimessa kuin tabletilla, ja voit ladata sovelluksen ilmaiseksi sovelluskaupasta. Maksamalla kuukausittain toistuvan kuukausimaksun, saat käyttöösi rajattoman käyttöoikeuden Nextoryn laajaan kirjavalikoimaan. E- kirja on digitaalinen kirja, jonka voit halutessasi ladata omaan Nextoryb sovellukseen. Ja niin pitkään, kun sinulla on voimassa oleva tilaus Nextoryyn, voit kuunnella tai lukea näitä kirjoja. Ladatut kirjat ovat käytettävissäsi myös offline- tilassa. Tällöin esimerkiksi lentomatka sujuu mukavasti hyvän kirjan parissa, kirjan, joka on suoraan omassa puhelimessasi eikä viemässä tilaa käsimatkatavaroissasi. Ennen lopullista ostopäätöksen tekoa, voit kokeilla palvelua maksuttomasti 14 päivän ajan. Tämä kokeilu ei sido sinua mihinkään, ja voit milloin tahansa irtisanoa sopimuksesi.

Paljonko Nextory maksaa?

Nextory hinta

Nextoryn kirjat odottavat sinua, oletko valmis valitsemaan sinulle parhaiten sopivan tilaustyypin. Jokaisessa sopimuksessa voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat. Voit pitää taukoa, vaihtaa tai irtisanoa sopimuksesi, milloin haluat. Voit valita parhaiten sopivan tilauksen Hopean, Kullan sekä Perheen väliltä. Voit kokeilla valitsemaan sopimustyyppiä maksuttomasti 14 vuorokauden ajan. Hopea sopimuksessa saat uutuuskirjat käyttöösi 6 kuukauden viiveellä. Hopea sopimus on yhdelle käyttäjälle ja sen hinta kokeilujakson jälkeen on 13,99€/kk. Kulta- sopimuksessa saat kaikki uutuuskirjat heti käyttöösi. Kyseessä on Nextoryn suosituin tilaus, joka on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle.

Perhe- sopimus on sinulle, joka tarvitset käyttöoikeuden 2- 4 käyttäjälle. 19,99€ kuukaudessa maksavassa sopimuksessa uutuuskirjat ovat heti käytössäsi, tällä sopimustyypillä onkin eniten tyytyväisiä asiakkaita. Riippuen siis siitä kuinka monta käyttäjää perheessänne on, määräytyy paras Nextory käyttösopimus sen mukaan. Mikäli et haikaile heti uutuus- kirjojen perään, voit valita edullisimman sopimuksen. Oli valintasi sitten mikä tahansa, voit helposti ja nopeasti vaihtaa tai perua tilauksesi. Voit myös ilman mitään sitoutumista kokeilla maksutta 14 päivän ajan Nextorya. Tällöin sinulla on myös käytössäsi koko ääni ja ekirjavalikoima. Tilaus jatkuu tämän jälkeen normaalisti, mikäli et peru uutta tilausta ilmaisjakson aikana.

Millainen valikoima Nextoryssa on?

Nextory valikoima

Nextorysta löytyy tuhansien kirjojen valikoima, joista voit poimia omia suosikkejasi. Valitsetko sitten dekkarin, jännitystä, kaunokirjallisuutta, tietokirjoja, henkilökohtaista kasvua käsitteleviä kirjoja. On varmaa, että tästä kirjastosta ei lukeminen lopu kesken. Valitse sitten e- kirja tai äänikirja, pääset helposti uppoutumaan, vaikka kotisohvan nurkassa tarinan mielenkiintoiseen maailmaan. Nextorysta löydät kirjoja niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Ja jotta juuri sen parhaan kirjan löytäminen olisi mahdollisimman helppoa, tarjoaa Nextory sinulle suosikkejasi Top- listan avulla. Lisäksi sovelluksen kirjavinkkien avulla pääset etsimään omaa suosikkikirjaasi. Ja jos kirja jää kesken, ei hätää! Sillä Nextoryn lukupäiväkirjan avulla voit nähdä helposti, kuinka paljon olet kuluttanut aikaa kirjan lukemiseen eli käytännössä kyseessä on virtuaalinen kirjanmerkki. Tämä kirjanmerkki tosin pysyy oikeaa kirjanmerkkiä helpommin tallessa. Jos edessäsi on tilanne, jossa löydät monta suosikkikirjaasi, voit kerätä kaikki lukemasi kirjat yhteen paikkaan, jolloin puhelimessasi sijaitsee sinun oma kirjahyllyesi. Löydät siis sykettä nostattavia dekkareita, anna kämmenien hiota ja hengityksen salpautua. Vai kaipaatko enemmän rauhoittavaa iltalukemista, jotain mikä ei vie yöunia mukanaan? Valitse silloin, vaikka mielenkiintoinen elämänkerta ja anna tarinan johdattaa sinua eteenpäin. Toisaalta Nextorystä löytyy myös kirjoja omaan hyvinvointiin sekä useita laadukkaita tietokirjoja. Vain muutamalla klikkauksella edessäsi on siis lukematon määrä lukemattomia kirjoja, jotka vain odottavat lukijaansa.

Miten Nextory toimii?

Nextoryn ajatuksena on tuoda lukemisen riemu mahdollisimman lähellä juuri sinua! Ja tässä he ovatkin onnistuneet varsin kiitettävästi, sillä Nextory digitaalista äänikirjasovellusta on varsin helppo ja nopea käyttää. Tämä onkin palvelu, jota voi käyttää missä tahansa, ja milloin tahansa. Voit ennen lopullista ostopäätöstä kokeilla Nextorya ilmaiseksi 14 päivän ajan. Tätä ilmaisjaksoa varten sinun tulee luoda itsellesi oma Nextory- käyttäjätili sekä ladata älypuhelimeesi tai tabletillesi Nextory sovellus, App Storesta tai Google Play-kaupasta. Näiden jälkeen pääset kokeilemaan miltä sovelluksen käyttäminen sinusta tuntuu, sekä lukemaan tai kuuntelemaan ehkä muutaman kirjan, sillä nämä sadat tuhannet tarinat odottavat sinua. Ilmaisen 14 päivän jälkeen sinulla valinnastasi riippuen käytössäsi joko Hopea, Kulta tai Perhe-tili. Valitusta tilistä riippuen voit kuunnella heti kaikki uutuudet muiden perheenjäseniesi kanssa, tai voit päästä alkuun edullisemmalla sopimuksella, jossa uutuus -kirjat ovat käytössäsi 6 kuukauden viiveellä. Kun olet löytänyt omat suosikkikirjasi, voit koota niistä oman virtuaalisen kirjastosi. Löydät nämä kirjat omilta sivuiltasi, jonka lisäksi pääset tarkastelemaan oman lukemisen etenemistä lukupäiväkirjan avulla. Voit ladata valitsemasi kirjat Nextory sovellukseen, jolloin kirjat ovat kuunneltavissa myös offline- tilassa. Muista kuitenkin ladata kirja 100%, sillä muuten lukuelämys loppuu ennen aikojaan. Kun haluat pitää taukoa, lopettaa tilauksen tai vaihtaa sopimusta, onnistuu se sovelluksen avulla. Nopeaa. Helppoa ja vaivatonta!

Nextory ilmainen kuukausi

Nextory kokeile ilmaiseksi

Kun tiedät mitä olet ostamassa, on lopullisen ostopäätöksen tekeminen huomattavasti helpompaa. Siksi sinun kannattaakin tutustua nopeaan ja helppoon tapaan lukea ja kuunnella erilaisia äänikirjoja. Nextory tarjoaa uusille käyttäjille maksuttoman 14 päivän kokeilujakson, joka ei sido sinua mihinkään, mutta voit tämän jakson aikana lukea ja kuunnella niin monta kirjaa kuin vain jaksat ja pystyt. Toisin sanoen, pääset tutustumaan tähän tuhansien kirjojen valikoimaan maksuttomasti. Voit valita omia suosikkejasi, laittaa niitä omaan virtuaaliseen kirjahyllyyn ja kuunnella ja lukea niitä silloin kun haluat! Voisiko mielenkiintoiseen tarinaan uppoutuminen olla enää helpompaa?

Todennäköisesti ei!

Siksi sinun kannattaakin hyödyntää tämä tarjous ja tilaisuus, vaikka et juuri nyt olisikaan astumassa pysyvästä tähän digitaaliseen kirjastoon! Näin sinulla on käsitys siitä, miten tämä toimii, ja kuinka helppoa sen käyttäminen oikeastaan onkaan. Mikäli lopetat tilauksen ilmaisen kokeilujakson aikana, ei sinulta veloiteta ensimmäistäkään euroa. Jos haluat että ilmaisjakson jälkeen tilaus jatkuu, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vain ainoastaan nauttia Nextoryn tuhansista kirjoista ja antaa tarinan kuljetella sinut, vaikka keskelle trooppista saarta tai 1400- luvulle. Ääni ja e- kirjat soveltuvat myös erinomaisesti, vaikka työmatkojen viihdykkeeksi tai aamulenkille lenkkikaveriksi. Yhtä hyvin löydät Nextorysta iltasatuaineista, joka vie sinut lempeästi kohti höyhensaaria.

Älä siis enää mieti, vaan anna tarinalla ja Nextorylle mahdollisuus!

Tutustu myös näihin