Mikä on Storytel ?

Storytel

Storytel on omassa puhelimessasi tai tabletissa oleva digitaalinen ääni ja e-kirjapalvelu. Storytelin avulla pystyt kuuntelemaan äänikirjoja siellä missä haluat, silloin kun haluat! Voit selata Storytelin laajaa ääni ja e - kirjavalikoimaa ja valita niiden joukosta oman suosikkisi tai vaikka useammankin, sillä Storytel tarjoaa käyttäjälleen rajattoman kuunteluoikeuden ja e-kirjalukuoikeuden. Lataamalla Storytel- sovelluksen App Storesta tai Google Playsta, voit kuunnella ja lukea e- kirjoja iPhone tai Android laitteellasi. Storytel tarjoilee sinulle ennätyssuuren valikoiman erilaisia kirjoja niin äänikirjoina kuin e-kirjana. Sen yli 150 000 kirjan joukosta löydät varmasti oman suosikkisi, tai ehkä useammankin. Kirjoja löytyy niin suomeksi, ruotsiksi, venäjäksi, englanniksi, italiaksi kuin espanjaksi. Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu, ja sen tarjoamia kirjoja kuunnellaan ja luetaan jo yhteensä 16 eri maassa. Storytel on perustettu vuonna 2005 Ruotsissa, ja Suomessa Storytel aloitti toimintansa vuonna 2016. Storytel digitaalisen äänikirjapalvelun avulla voit kuunnella tai lukea sen jopa kymmeniä tuhansia ääni ja e-kirjoja. Lisäksi voit kuunnella rajoituksetta Storytel Original äänikirjasarjaa. Jokaiseen Storytel Family tilaukseen kuuluu Kids Mode – tila, jonka aktivoimalla pääsette lapsen kanssa samanaikaisesti kuuntelemaan ja lukemaan kirjoja. Kids Mode tila on suojattu vanhemman, eli sinun asettamalla pääsykoodilla.

Storytel tarjoaa sinulle ajanvietettä muun muassa työmatkoille kuin myös erilaisiin arkiaskareisiin. Voit heittäytyä tarinan vietäväksi silloin kun haluat rentoutua ja nauttia tai silloin kaipaat jotain uutta. Tällöin voit kuunnella, vaikka kesken kävelylenkin mielenkiintoisia tietokirjoja. Storytel tarjoaa sinulle maksuttoman kokeilujakson, jolloin pääset tutustumaan omalla kotisohvallasi tähän lukuisien tarinoiden äänikirjastoon. Storytel toimii käytännössä samoin kuin esimerkiksi Spotify, eli sinulla on rajaton käyttöoikeus tähän streamingpalveluun. Kiinteällä kuukausimaksulla pääset lukemaan ja kuuntelemaan kirjoja siellä missä haluat, ja silloin kun haluat. Voit kuunnella kirjoja suoraan sovelluksesta tai voit myös ladata kirjat Storytel- sovellukseen, jolloin ne ovat käytössäsi myös ilman internetyhteyttä.

Paljonko Storytel maksaa?

Storytel hinnasto

Storytel äänikirjasovellus toimii kuukausittain toistuvalla kiinteällä kuukausimaksulla. Kuitenkin ennen lopullista ostopäätöstä, voit kokeilla äänikirjapalvelua maksuttomasti 14 päivän ajan. Tämän maksuttoman kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti tavallisena tilauksena. Rajaton kuunteluoikeus Storytel äänikirjasovellukseen maksaa Unlimited- Storytel tilauksena 16,99€. Kiinteällä kuukausimaksulla pääset kuuntelemaan ja lukemaan e- kirjoja niin paljon kuin haluat. Jokaiseen tilaukseen sisältyy automaattisesti Kids Mode, jossa lapsi pääsee kuuntelemaan hänelle sopivia lastenkirjoja. Unlimited Family Storytel- tilaus maksaa kuukaudessa 20,99€, joka tarjoaa rajattoman kahdelle aikuiselle sekä kahdelle lapselle. Unlimited Family Plus on sinulle, joka tarvitset käyttöoikeuden kolmelle aikuiselle, tällöin kuukausittainen veloitus on 25,99€. Jos käyttäjätilillä on useampi käyttäjä, on yhdellä tilauksella siitä huolimatta omat digitaaliset kirjahyllyt jokaiselle käyttäjälle. Vaikka perheessänne olisi useampi Storytel- tilin käyttäjä, on tilin hallinnointi siitä huolimatta helppoa. Sillä valitsemalla Storytel Family- tilauksen tilin omistaja maksaa kerralla koko perheen yhteisen tilauksen. Näin säästät helposti Storytel- tilauksen kokonaiskustannuksissa.

Millainen valikoima Storytellissa on?

Storytel toimii 16 eri maassa, ja se tarjoilee sinulle jopa 150 000 kirjan valikoiman. Voit siis löytää omat suosikkisi ja kuunnella niitä siellä missä haluat, milloin haluat! Kyseessä on Pohjoismaiden suurin äänikirjoja tuottava palvelu, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2016. Valitse oma suosikkisi sen eri kategorioista.

Löydät Storytel digitaalisesta äänikirjapalvelusta kaikki suosituimmat klassikot kuten Sinuhe Egyptiläinen, Tuntematon sotilas tai vaikka Välskärin kertomukset. Romaanit johdattelevat sinut tarinoiden valtakuntaan ja löydät varmasti mukaansatempaavaa kuunneltavaa Storytelin lukuisista eri romaaneista. Storytel tarjoilee käyttäjälleen myös laajan kattauksen niin fantasiaa & Scifiä, romantiikkaa kuin erotiikkaa. Voit myös opetella siivouspäivän ohessa tietokirjallisuutta tai heittäytyä mielenkiitoisen historian havinaan. Storytel äänikirjavalikoimasta löytyy myös lukematon määrä mielenkiintoisia elämänkertoja sekä talouteen ja liike-elämään kohdistuvaa kirjallisuutta. Voit myös aloittaa oman henkisen kasvusi lukemalla huippusuositun Echart Tollenin Läsnäolon voiman.

Voit valita jokaisessa kategoriassa minkä kielisiä kirjoja haluat kuunnella tai lukea. Voit kuunnella ja lukea kirjoja suoraan Storytel sovelluksen avulla, tai halutessasi voit ladata kirjat puhelimessasi olevaan sovellukseen. Ladattavien kirjojen määrä määräytyy puhelimessasi olevan vapaan muistin mukaan.

Miten Storytel toimii?

Storytel äänikirjapalvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Sinun ei tarvitse pohtia ja muistaa kirjaston kirjojen eräpäivää, sillä nämä kirjat ovat omassa digitaalisessa äänikirjasovelluksessasi. Ja jotta voisit olla varma siitä mitä olet ostamassa, voit huoletta kokeilla maksuttomasti Storytel äänikirjapalvelua 14 vuorokauden ajan. Tätä varten sinulla tulee olla luotuna oma käyttäjätili Storytel äänikirjapalveluun. Voit kirjautua Facebook- profiilin avulla tai luo omat tunnukset omalla sähköpostilla. Määrittele tilin luomisen yhteydessä salasana, jolla pääset jatkossa kirjautumaan Storytel äänikirjapalveluun. Ilmaisen kokeilujakson ajaksi sinun tarvitsee myös täyttää korttitietosi, sillä jos et irtisano Storytel sopimusta ennen ilmaisjakson päättymistä tilaus jatkuu normaalihintaisena tämän jälkeen. Kirjautumisen jälkeen sinulla on rajaton pääsy Storytel palvelun eri ääni ja e- kirjoihin.

Voit lukea yhtä kirjaa kerrallaan tai tallentaa useita suosikkejasi. Tämän jälkeen löydät omat tallentamasi kirjat Storytel kirjahyllystä. Voit tallentaa hyllyyn niin monta kirjaa kuin haluat. Viikon poiminnasta löydät kirjavinkkejä, joista voit poimia omat suosikkisi. Kirjan kuin kirjan lukeminen onnistuu helposti Storytel Readerin avulla, jonka voit ostaa itsellesi. Tämä lukulaite on helppokäyttöinen sekä se mahdollistaa mahdollisimman luonnollisen lukukokemuksen. Kun sinulla on voimassa oleva tilaus voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat. Riippuen valitsemastasi käyttäjätilistä, voi Storytel äänikirjasovellusta käyttää samanaikaisesti jopa kuusi henkilöä. Ja jos sinulta jäi jokin kirja kesken, löydät omilta sivuilta kirjan juuri siitä kohdasta, johon se jäi edellisellä kerralla.

Storytel ilmainen( kuukausi)/ 14 päivää

Helpottaaksesi lopullista ostopäätöksen tekoa, voit kokeilla Storytel äänikirjapalvelua maksuttomasti 14 päivän ajan. Tässä ajassa pääset helposti tutustumaan Storytel lukemattomien kirjojen valikoimaan ja valitsemaan sieltä suosikkisi. Vaikka kyseessä on ilmaisjakso, on Storytelin kaikki ominaisuudet käytössäsi. Voit normaalisti lukea, kuunnella sekä tallentaa offline- tilaan omia suosikkejasi. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu normaalisti, mikäli et irtisano sitä ennen ilmaisjakson päättymistä. Tämä kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, vaan voit irtisanoa sopimuksen, milloin haluat. Sopimuksen irtisanominen onnistuu helposti omilla sivuillasi. Ilmaista kokeilujaksoa varten sinun tulee luoda Storytel palveluun omat tunnuksesi, ja syöttää maksukortin tiedot henkilötietojen lisäksi. Ilmaisen jakson aikana voit selata ja lukea niin paljon kirjoja kuin vain ehdit ja jaksat. Kokeile miltä tuntuu heittäytyä tarinan vietäväksi, vaikka kesken viikkosiivouksen, vai kaipaatko virkistystä automatkaan? Kuuntele ja kokeile vaikka tietokirjoja. Tämä on erinomainen vaihtoehto silloin kun kätesi ovat varattuina, mutta mielesi kaipaisi jotakin uuttaa opittavaa tai vain mielenkiintoisen tarinan, jonka mukaan voi heittäytyä. Ilmaisen kokeilujakson aikana sinun on helppo tutustua tähän helppoon ja toimivaan digitaaliseen kirjastoon. Tämä kirjasto on kuitenkin varsin kompaktin kokoinen, eikä kirjat turhaan pölyty sinun kirjahyllyssäsi. Sen lisäksi että voit kuunnella mielenkiintoisia kirjoja, tarjoilee nämä kirjat sinulle niin tietokirjallisuutta, elämänkertoja kuin vaikka jännittäviä dekkareita. Valitse omasi ja näin tarinasi on valmis alkamaan!

Tutustu myös näihin