Mikä on paras äänikirja sovellus?

Tutustu itse kaikkiin äänikirjasovelluksiin maksuttomasti

Meiltä löydät muunmuassa seuraavanlaisia äänikirjoja

Kuuntele tai lue veloituksetta muunmuassa nämä kirjat:

Paras äänikirjasovellus/palvelu

Paras äänikirjasovellus

Valikoima vertailu

Miettiessäsi minkä äänikirjasovelluksen hankkisit itsellesi, voi olla, että sinun kannattaa hetkeksi istahtaa alas ja vertailla näitä äänikirjasovelluksia keskenään. Ensiksi sinun kannattaa pohtia minkälaiseen käyttöön äänikirjasovellus tulekaan? Haluatko äänikirjojen lisäksi lukea vaivattomia e-kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, lähes jokaisella palveluntarjoajalla samalla tavalla. Voi olla, että sinulle on ratkaisevaa esimerkiksi se, kuinka monella eri kielellä löydät äänikirjoja. Lisäksi on pohdittava, haluatko suosia kotimaista osaamista, vai haluatko nauttia enemmänkin englanninkielisistä äänikirjoista.

Paras valikoima

Bookbeat

BookBeat tarjoilee sinulle tuhansien kirjojen ääni- ja e-kirjojen valikoiman. Löydät kirjoja niin suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Tuhannet kirjat ovat luokiteltu eri kategorioihin, joista voit poimia omat suosikkisi niin romaaneista, jännityksestä, elämänkerroista, rakkaudesta, kaikkien kirjojen klassikoista, fantasiasta/scifistä, unohtamatta tietokirjallisuutta, taloutta, hyvinvointia, runoutta, näytelmiä, nuoria sekä lastenkirjallisuutta.

Storytell

Storytell tuo luoksesi lukemattoman määrän- lukemattomia kirjoja, jopa 150 000 kappaleen verran! Löydä oma suosikkisi elämänkerroista, dekkareista, erotiikasta, tietokirjallisuudesta, fantasiasta, historiasta, klassikoista, romaaneista, romantiikasta, henkisestä kasvusta, jännityksestä kuin historiasta. Lisäksi Storytel tarjoilee kirjoja niin lapsille kuin nuorille. Unohtamatta kuumimpia uutuuksia! Löydät kirjallisuutta niin suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, espanjaksi kuin myös italiaksi.

Nextory

Nextory tuo yhden suurimmista äänikirjavalikoimista suoraan silmiesi eteen, sillä sen tuhannet kirjat tarjoilevat niin sinulle kuin vaikka lapsillekin ikimuistoisia lukukokemuksia. Valitse oma suosikkisi dekkareiden, jännityksen, feelgood, elämänkertojen sekä muistelmien, kaunokirjallisuuden, crossover, fantasia& Science Fiction, henkilökohtaisen kasvun, tietokirjojen, yhteiskunnan sekä politiikan, sarjakuvien ja huumorin, elämätapakirjallisuuden, easy- to -read kuin myös erotiikan saralta. Nextory helpottaa sinun kirjavalinnassa, sillä sen top- lista sekä kirjavinkit auttavat sinua löytämään aina vain yhä uuden ja uuden mielenkiintoisen kirjan.

Elisa Kirja

Elisa kirja on sinun digitaalinen ääni- ja e-kirjastosi, ja löydätkin sen tuhansien kirjojen joukosta varmasti omat suosikkisi. 10 000 kirjaa tarjoilee sinulle suomenkielisiä ääni ja e- kirjoja. Valitse lukukokemukseen niin tietokirjoja, dekkareita ja jännitystä, elämäkertoja ja historiaa, kaunokirjallisuutta, romantiikka ja viihdettä, harlequin, scifi ja fantasiaa, hyvinvointia kuin myös oppikirjoja. Elisa Kirjassa pystyt kuukausitilauksen avulla lunastamaan huippukirjoja edulliseen hintaan itsellesi. Krediittien avulla omalle koneelle ladattavat kirjat pysyvät sinulla vaikka jostain syystä lopettaisit kuukausitilauksen. Löydät suosikkisi top- suosikkien avulla tai valitsemalla omasi sen parhaimmista uutuuksista. Audible tuo sinulle valtavan määrän englanninkielistä kirjallisuutta. Mutta löydät suosikkikirjoja myös ranskaksi, espanjaksi, italiaksi, saksaksi, tanskaksi, ruotsiksi, venäjäksi kuin hollanniksi. Audible toimii yhteistyössä Amazonin kanssa, ja se tuo ulottuvillesi niin jännitystä, fantasiaa, historiaa, elämänkertoja, koulutusta, businesta, toimintaa, klassikoita, komediaa, fictiota, terveyttä sekä itsensä kehittämistä kuin myös kirjallisuutta perheen pienemmille.

Hinta vertailu

Kirjavalikoiman lisäksi yksi merkittävä tekijä parhaan äänikirjasovelluksen valinnassa lienee palvelun hinta. Hinta ei kuitenkaan aina kerro kaikkea, sillä se määräytyy myös sen mukaan, kuinka monta kuuntelijaa perheessänne oikein onkaan.

Äänikirja sovellukset

Elisa Kirja ja Audible

Elisa Kirja sekä Audible tarjoaa lukukokemuksia alle 10 euron hintaan. Kyseessä on palvelu, jossa voit lunastaa kuukausitilaajana saatavien kredittien avulla jonkin valinnaisen digitaalisen kirjan itsellesi.

Bookbeat

Bookbeat tuo kirjavalikoiman vain 16,90€ kuukausihintaan, mikäli perheessänne on useampi jäsen, jotka haluavat kuunnella BookBeatin kirjoja, veloitetaan sinulta silloin alkaen 21,80€/ kuukausi. Perhetilillä voi olla silloin jopa viisi käyttäjää.

Storytel

Storytel tarjoilee kuuntelijoilleen kolme eri tilaustyyppiä. Edullisin vaihtoehto kustantaa kuukaudessa 16,99e, joka tarjoilee yhdelle käyttäjälle rajattoman käyttöoikeuden. 20,99€ kuukausihinnalla saat käyttöösi kaksi käyttäjätiliä. Käyttöoikeus kolmelle aikuiselle maksaa kuukausittain 25,99€. Storytel tilauksissa, niin monta lasta voi kuunnella omalla Kids Mode tilillä, kuin olet valinnut omalle käyttäjätilille. 1 aikuinen- 1 lapsi, 2 aikuista- 2 lasta ja jne.

Nextory

Nextory tuo sinulle myös kolme eri hintakategoriaa. Edullisin sopimus on 13,99 € hintainen, ja tässä sopimuksessa saat uutuuskirjat käyttöösi kuuden kuukauden viiveellä. Mikäli haluat uutuuskirjat heti luettavaksesi, tulee sinun maksaa 16,99€ kuukausihintaa yhdelle käyttäjälle. Jos koko perhe haluaa heittäytyä tarinan vietäväksi, valitse perhetili, joka maksaa 19,99€ ja uutuuskirjat ovat hetki käytettävissäsi.

Käytettävyys vertailu

Jokaisessa ääni- ja e-kirjasovelluksessa sinulla on rajaton määrä kirjoja saatavillasi. Riippuen palveluntarjoajasta, osa näistä sallii sinun kuunnella tai lukea kerralla useampaa kirjaa, kun taas esimerkiksi Audible sekä Elisa Kirjassa sinun tulee valita krediittien mukaan, kuinka monta kirjaa voit kerralla lukea.

Kaikki tarjoavat sinulle mahdollisuuden ladata kirja joko äänikirjasovellukseen, tai vaihtoehtoisesti omalle koneellesi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kuunnella tai lukea kirjoja myös offline- tilassa. Kirjasovelluksista löytyy usein Top- lista, jonka avulla löydät vaivatta omia suosikkejasi. Lisäksi bestsellereiden lista takaa sinulle kuumimmat kirjat, suoraan nenäsi eteen.

Jos perheessänne on lapsia, löytyy sovelluksista erityisesti lapsille suunnattuja kirjoja. Kids Moden avulla voit olla varma, että lasten silmiin ei osu mitään sinne kuulumatonta, ja mikä parasta voit kuunnella tai lukea samanaikaisesti lapsen kanssa. Jokaiseen sovellukseen on ladattava kätevä ja ilmainen sovellus sovelluskaupasta.

Ja jotta sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, jokainen äänikirjapalvelu tarjoilee uudelle käyttäjälle maksuttoman kokeilujakson. Tämän jakson aikana pääset maksutta kokeilemaan kuinka helppoa äänikirja kuuntelu tai e- kirjan lukeminen voikaan olla. Kirjanmerkin ansiosta sinun on helppo jatkaa siitä mihin viimeksi jäit, unohda siis kadonneet paperilaput, sillä tämä digitaalinen kirjanmerkki on ja pysyy- oikealla paikalla!

Rajaton käyttöoikeus, ilmaiset kokeilujaksot sekä valtava määrä eri kirjoja tekevät ääni ja e- kirjoista kerrassaan verrattoman kokemuksen, joka tarjoilee paitsi parhaimpia tarinoita, niin sovellus säästää myös aikaasi. Sillä eihän sinun tarvitse suunnata kirjastoon, etsiä kirjaa sekä vielä muistaa palauttaa sitä, tai saatikka että joutuisit ostamaan aina uudet kirjat itsellesi. Tässä säästyy siis aikaa, vaivaa sekä myös kotisi neliöitä, koska digitaalinen kirja sijaitsee puhelimessasi, eikä se ole viemässä tilaa kirjahyllyiltä, laatikoista tai muilta hyllyiltä.

Mikä sopii kenellekin parhaiten?

Tähän on mahdotonta vastata tyhjentävästi. Siksi ennen lopullista ostopäätöksen tekoa, sinun kannattaa pohtia hetken aikaa mitä vaatimuksia sinulla on digitaaliselta äänikirjastolta? Voi olla, että kaipaat juuri suomenkielisitä kirjallisuutta vai onko haaveissa oppia kesän aikana italiankieli ja siksi kaipaat pelkkää italian kirjallisuutta? Onko perheessänne lapsia, haluatko että he pääsevät nauttimaan samanaikaisesti tästä kirjakokemuksesta? Haluatko lunastaa kirjan kokonaan itsellesi, jolloin voit palata siihen myös myöhemmin uudelleen.

Vai koetko että sinun juttusi on kirjoilla surffailu? Hullaannut tuhansien kirjojen valikoimasta, jolloin haluat, että sinulla on mahdollisuus vaihtaa lennosta kirjaa, mikäli se alkaa käydä liian pitkäveteiseksi. Jokaisessa sovelluksessa on tuhansia kirjoja, ja uutuuksia tulee lähes joka viikko. Siksi on varmaa, että sinulla ei ainakaan lukeminen lopu missään vaiheessa kesken. Mikäli sinua vielä epäilyttää, jokaisessa digitaalisessa äänikirjapalvelussa sinulla on mahdollisuus kokeilla maksuttomasti heidän kirjavalikoimaa sekä sitä kuinka helppoa sen käyttäminen onkaan. Äläkä anna häiritä, jos alkuun äänikirjan äärelle pysähtyminen saattaa tuntua aika haastavalle. Pyri rauhoittamaan niin mielesi ja kehosi ja anna tarinan viedä sinun muihin maailmoihin. Voithan myös aloittaa äänikirjalla, ja siirtyä siitä sujuvasti e- kirjan valloittavaan maailmaan! Aloita oma äänikirjakirja kokeilusi jo nyt!

Tutustu myös näihin