Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eero Huovinen - Äitiä ikävä maksuttomasti

Voiko mikään täyttää äidin jättämää aukkoa?

Helsingin emerituspiispa Eero Huovinen palaa lapsuuteensa ja varhain kuolleen äitinsä muistoon riipaisevan kauniissa muistelmateoksessaan.

Eero Huovinen oli yhdeksänvuotias, kun hänen äitinsä kuoli. Kuolema oli perheelle järkyttävä isku. Isä vaikeni, äidistä ei puhuttu. Vuosien saatossa muistot hiipuivat, mutta ikävä ei laantunut, ei edes iän myötä.

Isän kuoleman jälkeen Eero Huovinen löytää vanhempiensa kirjeitä, kuvauksia perheen iloista ja itkuista. Edessä on aikamatka äidin luo. Kirjeitä lukiessa muistot heräävät eloon ja alkaa tutustuminen haalistuneiden muistikuvien sijasta todelliseen äitiin. Esiin nousee kysymys, voiko äidin löytää uudelleen, ja jos voi, helpottaako ikävä.

Helsingin emerituspiispa Eero Huovinen (s. 1944) on tullut tunnetuksi älykkäänä keskustelijana ja loistavana kirjoittajana, joka panee myös itsensä likoon. Huovisen aiempia teoksia ovat muun muassa Pappi? (2001), Lähdön aika (2011), Enkeli taivaan (2012), Saarna? (2015) ja Parhain päin (2017).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eero Huovinen

Julkaistu

2020-01-23

Lukija

Antti Virmavirta

Äänikirjan pituus

345 min

E-kirjan pituus

110 sivua

Tietoa kirjasta Äitiä ikävä

Äitiä ikävä on häkellyttävä ja kiintoisa elamakerrat, mikä ei taatusti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Eero Huovinen. Tämän pituus on 110. Tämän lisäksi kirjasta onnistuu myöskin kuunneltava versio, jonka kesto on 5:45:38 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele sinua nauttimaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan kykenet nyt nauttia kirjasta missä haluat muun muassa bussissa. Kirjan vetoavana lukijana toimii Antti Virmavirta. Tämän teoksen julkaisi WSOY 2020-01-23. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on mieleinen tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan kuljetkaan. Mikäli sinulla on omistamasi älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Mikäli vaadit mennä oikeasti äänikirjojen todellisuuteen, sinun tulee ainoastaan tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20e jolloin käytössäsi on suurenmoinen kokoelma e-kirjoja. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.