Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pauliina Aminoff - Äiti meidän maksuttomasti

Kuinka selvitään turvattomasta lapsuudesta

”Siinä minä seisoin keittiön ovenkarmiin nojaten ja katselin isäni määräyksestä, kuinka koko perhe söi, paitsi minä. Minä en saanut syödä, sain vain katsoa, kun muut söivät. Se oli rangaistus. Mistä – en tiedä sitä tänäkään päivänä.”

Äiti meidän on tositarina 13-vuotiaasta tytöstä, joka äitinsä kuoltua menettää turvallisen lapsuutensa, kun ongelmia ratkaisemaan kykenemättömät uusperheen vanhemmat luisuvat rankasti yli rajojen. Kirja kertoo myös, miten tällaisesta tilanteesta selvitään ja miten luotettavien aikuisten tuki auttaa nuorta eheytymään ja kasvamaan kohti hyvää ja onnellista elämää.

Tohtori (Doctor of Business Administration) Pauliina Aminoffin tie on kulkenut mediamaailmassa sanomalehtien toimituksista televisio Nelosen sekä useamman yrityksen perustamiseen. Aminoff toimii nykyään yritysjohdon innovatiivisena valmentajana ja konfliktitilanteiden ratkaisijana. Hän on haluttu kouluttaja ja esiintyjä inspiraatiopuhujana mutta myös lapsen äänen esiintuojana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pauliina Aminoff

Julkaistu

2019-10-08

Lukija

Usva Kärnä

Äänikirjan pituus

431 min

E-kirjan pituus

167 sivua

Tietoa kirjasta Äiti meidän

Äiti meidän on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Pauliina Aminoff. Kyseinen elamakerrat pitää sisällään 167 sivua, joiden parissa olla vaikka moni hetki. Älä missään nimessä jää ainoastaan e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 7:11:38 tunnissa. Äänikirja on rentouttava konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet autossa ja se saa lisäksi lenkistä jännittävämmän. Kirjan sointuvana lukijana toimii Usva Kärnä. Teos on alunperin julkaistu 2019-10-08 julkaisijan Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat tyystin modernin tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat käytännöllisesti mukanasi omassa kännykässäsi. Kun vaadit mennä todella kirjojen pauloihin, niin sinun tulee vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ ja sinulla on eeppinen valikoima erilaisia äänikirjoja. Kun yhä epäilet käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin testaa sitä nyt 2 viikon ajan.