E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha Vakkuri - Afrikan poikki maksuttomasti

Kiehtova kertomus matkasta halki Afrikan

Senegal - Mali - Niger - Tšad - Etiopia - Djibouti. Puskataksilla, bussilla, mopolla, jalan.

Keväällä 2009 Juha Vakkuri lähti Dakarista kohti itää, tarkoituksenaan päästä lähes pelkästään julkisin kulkupelein aina Djiboutiin asti. Hän matkusti Afrikan poikki sen leveimmältä kohdalta, hankalinta mahdollista tietä. Vastaavan matkan ovat toteuttaneet vain harvat, sillä yleensä matkaajien reitit kulkevat etelä-pohjoissuunnassa, tai hiukan pohjoisempana tai etelämpänä.

Kulkuvälineet olivat samat kuin paikallisten asukkaiden, mikä osoittautui pelastukseksi: köyhän kansan käyttämät bussit pääsivät läpi paikoissa, joissa rikkaitten avustustyöntekijöiden ja YK-virkailijoiden maastoautoja pysäytettiin ja ryöstettiin ja matkustajia otettiin panttivangeiksi.

Juha Vakkuri (s. 1946) on suomalainen kirjailija ja toimittaja, joka tuntee Afrikkaa laajalti. Hän on elänyt ja työskennellyt eri puolilla mannerta aina 1970-luvun alusta alkaen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Vakkuri

Julkaistu

2010-12-30

Lukija

Tuomo Holopainen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

276 sivua

Tietoa kirjasta Afrikan poikki

Mielenkiintoinen Afrikan poikki on hurja elamakerrat, jota kuunnellessa kellonaika unohtuu tyystin. Juha Vakkuri toimii kirjan kirjoittajana. Afrikan poikki on pituudeltaan 276 sivua, joten todella asiallinen pituus lukemiseen. Tietenkin ei ole kuitenkaan pakollista tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, vaan saatavissa on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella aivan siellä jossa ikinä menet eli se luo matkastasi kiehtovamman. Tätä kirjaa lukee Tuomo Holopainen. Teoksen on julkaissut Otava 2010-12-30. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi kokonaan uuden oven kirjojen maailmaan. Tarviit vaan älypuhelimen jolloin mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen kokeileminen on lisäksi todella helppoa, sillä kykenet esteettömästi kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.