E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirkko Vekkeli, Ismo Loivamaa - Ann Selin maksuttomasti

Ann Selin on vuosien varrella useasti antanut julkisuudessa kasvot koko ammattiyhdistysliikkeen arvoille ja kamppailuille. Ja nimenomaan naisen kasvot miesten hallitsemassa maailmassa.

Ammattiliiton alimmalta portaalta työnsä nuorena aloittanut Ann Selin päätyi monien yhteiskunnallisten luottamustehtävien lisäksi lopulta vaikutusvaltaisen yksitoistamiljoonaisen kansainvälisen ammattijärjestön puheenjohtajaksi.

Kesällä 2019 eläköitynyt suorapuheinen ja värikäs nainen on opittu tuntemaan työssään tinkimättömänä, reiluna ja hyvänä neuvottelijana.
Hänet tunnetaan myös laulavana pomona, joka vetää tuhansien ihmisten tapaamisissa soolona Tina Turnerit ja Hyvästi yöt siinä missä yhteisesti lauletut työväenmarssit ja Maamme-laulut. Liittojohtaja saattoi puheen sijasta laulaa jäähallintäydelle kokousväelle.

Tässä kirjassa Ann Selin avaa pelottomasti myös yksityistä minäänsä vaikeuksineen ja selviytymisineen. Painavien yhteiskunnallisten asioiden takaa nousevat rehevät, hauskat, rohkeat, hassut ja karvaat sattumukset.
Kirjassa ääneen pääsee myös koko joukko Anin tuntevia ystäviä ja vaikuttajia Lauri Ihalaisesta Jyrki Kataiseen, Jarkko Elorannasta Tarja Haloseen, Anneli Saaristosta Reiska Laineeseen ja Eeva-Liisa Inkeroisesta Klaus Thomassoniin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirkko Vekkeli, Ismo Loivamaa

Julkaistu

2020-07-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

196 sivua

Tietoa kirjasta Ann Selin

Ann Selin on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Pirkko Vekkeli, Ismo Loivamaa. Kyseisestä kirjasta löytyy 196 sivua, niiden kanssa kykenet kokea unohtumattomia tuntemuksia. Tietenkin ei ole siitä huolimatta tarve tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, sen sijaan poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin loistava käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai esimerkiksi lenkillä. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Minerva 2020-07-31. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen jolloin pääset nautiskelemaan kirjoista täysin tuoreella keinolla. Tämä onnistuu luonnikkaasti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Kun tahdot mennä' todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun aloittaa ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ jolloin sinulla on suurenmoinen kokoelma kirjoja. Kun epäilet käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.