Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Mia Kankimäki - Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin maksuttomasti

Mia Kankimäki jättää 38-vuotiaana päivätyönsä kustantamossa ja lähtee jäljittämään tuhat vuotta sitten elänyttä japanilaista hovinaista ja kirjailijaa Sei Shōnagonia. Hän ei tunne ketään Kiotossa eikä osaa kieltä, mutta hän on lukenut englanniksi Sein Tyynynaluskirjan ja tuntee löytäneensä sielunsisaren: modernin naisen, jonka havainnot elämästä voisivat olla Virginia Woolfin. Sei listaa myös hurmaavia, ärsyttäviä, elegantteja asioita, ja niitä, jotka saavat sydämen lyömään nopeammin.
Irtiotto ei ole helppo, mutta uusi elämä imaisee matkaajan nopeasti mukaansa. Hän huumaantuu temppeleistä, kirsikankukista, Kamo-joen itkupajuista, kabuki-teatterista, zen-meditaatiosta, teehuoneista.
Kirjoittavan tutkimusmatkailijan kokemuksista syntyy tositarina, jota lukee kuin parasta romaania. Ihailemaansa hovinaista jäljittäessään Mia Kankimäki havahtuu myös huomaamaan, mitä elämältään haluaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mia Kankimäki

Julkaistu

2018-06-11

Lukija

Petriikka Pohjanheimo

Äänikirjan pituus

885 min

E-kirjan pituus

283 sivua

Tietoa kirjasta Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin

Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin on kiehtova ja viihdyttävä elamakerrat, joka ei jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Tämän on kirjoittanut Mia Kankimäki. Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin on pituudeltaan 283 sivua, joten näinollen sopiva pituus läpi käytäväksi. Tästä e-kirjasta löytyy lisäksi äänikirja versio, minkä kestoaika on 14:45:21 tuntia. Äänikirja ei pidättele nauttimaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, vaan onnistut nauttia kirjasta missä haluat kuten automatkalla. Äänikirjan lumoavana lukijana toimii Petriikka Pohjanheimo. Teoksen on julkaissut Otava 2018-06-11. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät innovatiivisen tavan iloita kirjoista. Tarvitset vaan kännykän jolloin messissä on tuhansia kirjoja. Suorittamalla kuukausimaksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat omana elämässäsi. Moni palveluista antaa myös veloituksettoman kokeilujakson, tällä tavoin kykenet vapaasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.