E-kirja

Lue tai kuuntele

Jussi Jalonen - Ayn Rand – kapitalismin valtiatar maksuttomasti

Vuonna 2008 puhjennut finanssikriisi järisytti maailmantaloutta perustuksiaan myöten. Samalla se herätti kysymään, mitkä ovat kriisin syypäänä pidettyjen talousoppien moraaliset ja filosofiset perusteet. Vastausta etsivä törmää tavan takaa samaan nimeen. Kuka oli Ayn Rand?

Venäläis-yhdysvaltalainen Rand (1905-1982) teki varsinaisen uransa elokuvakäsikirjoittajana ja romaanikirjailijana mutta halusi profiloitua myös filosofina ja talousajattelijana. Individualismin nimeen vannonut Rand oli kapitalismin moraalisuuden vankkumaton puolestapuhuja, josta tuli 1950-luvulta lähtien yhdysvaltalaisen markkinaliberaalin oikeiston tärkeä taustavaikuttaja. Hän on saanut ihailijoita myös populaarikulttuurin parista.

Ayn Rand - kapitalismin valtiatar kuvaa tämän moniulotteisen ja värikkään hahmon elämäntyötä kirjailijana, filosofina ja mielipidevaikuttajana. Kartoittamalla Randin ristiriitoja herättänyttä ajattelua ja sen jälkivaikutusta teos auttaa ymmärtämään paitsi Yhdysvaltojen lähihistoriaa myös ajankohtaista poliittista ja taloudellista keskustelua Suomessa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jussi Jalonen

Julkaistu

2019-10-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

324 sivua

Tietoa kirjasta Ayn Rand – kapitalismin valtiatar

Lue välittömästi touhukas elamakerrat Ayn Rand – kapitalismin valtiatar, jonka kera vietät suurenmoisia tunteita. Tämän kirjan on kirjoittanut Jussi Jalonen. Tämän pituus on 324. Tämän lisäksi teoksesta löytyy kanssa äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin liikut ja se luo matkastasi jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Gaudeamus 2019-10-14. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on mieleinen konstilukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan menet. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit tahtomasi ohjelman. Äänikirjasovellukset toimivat 10-20e kk-maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan loputtomasti erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Iso osa ohjelmista tarjoilee kanssa veloituksettoman kokeilujakson, tällä tavoin pystyt kahleettomasti tutkia sovellusta ilman euroakaan*.