E-kirja

Lue tai kuuntele

Helena Ruuska - Eeva Joenpelto. Elämän kirjailija maksuttomasti

"Pidä leukasi pystyssä, jos haluat tulla arvostetuksi miesten maailmassa."

Kirjailijoiden kuningattaren elämässä oli loiston lisäksi suurta tragediaa. On aika kertoa hänen tarinansa.

Kirjailijoiden kuningatar, lukijoiden rakastama Lohja-sarjan luoja, vahva nainen joka pyöritti kustantajia mielensä mukaan. Eeva Joenpellon elämään mahtui säihkettä ja tunnustuksia mutta myös suurta tragediaa: menetyksiä, pettymyksiä, riitoja ja panettelua. Vahvan naisen osa 1900-luvun Suomessa ei ollut aina helppo, ei myöskään kirjallisissa piireissä. Helena Ruuska kertoo Joenpellon elämän lapsuuden peltomaisemista Sammatista Helsingin seurapiireihin ja vanhuuden yksinäisiin päiviin.

FT Helena Ruuska on tietokirjailija, äidinkielenopettaja, kriitikko ja Suomen tietokirjailijat ry:n varapuheenjohtaja. Ruuskan teos Marja-Liisa Vartio - Kuin linnun kirkaisu herätti ihastusta 2012.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Helena Ruuska

Julkaistu

2015-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

356 sivua

Tietoa kirjasta Eeva Joenpelto. Elämän kirjailija

Eeva Joenpelto. Elämän kirjailija on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Helena Ruuska. Eeva Joenpelto. Elämän kirjailija on pituudeltaan 356 sivua, eli todella sopiva pituus läpi käytäväksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka matkassa vietät lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin upea tyyli nauttia kirjaa olitpa metrossa, taksissa tai vaikkapa lenkillä. Äänikirjan miellyttävänä äänenä toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut WSOY 2015-10-01. Ääni – sekä myös e-kirja on hyvä keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan kuljetkaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat sopivan äänikirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä 10-15€ kuukausimaksulla, jolla kykenet kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään erittäin vaivatonta, koska pystyt esteettömästi kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.