Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Milla Peltonen - Erakot maksuttomasti

Suomi on erakkojen luvattu maa, mutta erakotkaan eivät ole niinkuin ennen. Tai ainakaan niinkuin yksioikoiset käsityksemme heistä. Keitä ja mitä erakot ovat? Miksi he ovat valinneet elämän muiden ulottumattomissa, vai ovatko? Mitä he haluavat elämäntavallaan sanoa, vai haluavatko? Mitä erakkous meikäläisissä oloissa oikeastaan merkitsee?

Erakot kertoo yhteiskunnan "ulkopuolelle" vetäytyneistä yksineläjistä. Se tutustuttaa lukijansa omintakeisiin persooniin pohjoisen erämaissa, korpien kätköissä, kaukaisilla saarilla ja vuorilla, peräkylillä ja kaupunkien reunamilla. Se kurkkii menneisyyteen ja kulttuuriseen kuvastoonkin, mutta keskustelee ennen muuta suomalaisten nykyerakkojen kanssa. Ja kertoo heidän kiehtovat tarinansa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Milla Peltonen

Julkaistu

2020-01-31

Lukija

Jari Nissinen

Äänikirjan pituus

430 min

E-kirjan pituus

147 sivua

Tietoa kirjasta Erakot

Erakot on jännä sekä iloinen elamakerrat, joka ei taatusti jätä lukijaansa vaisuksi. Kirjan teki Milla Peltonen. Erakot on pituudeltaan 147 sivua, eli näinollen osuva pituus läpi käytäväksi. Digitaalisen kirjan lisäksi tarjottavana on myös hyödyllinen äänikirja, jonka kera vietät normaalilla nopeudella 7:10:09 tuntia. Äänikirja onkin mukava tapa kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai vaikka pyöräilemässä. Kyseisen äänikirjan kertoja on Jari Nissinen. Teos on alunperin julkaistu 2020-01-31 julkaisijan Into Kustannus toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat oivan tilaisuuden nautiskella kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat mielimäsi ohjelman. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Usea ohjelmista tarjoilee toisaalta vapaan ilmaisjakson, tähän tapaan pystyt esteettömästi tutkia palvelua ilman maksuja*.