Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pekka Hyysalo - Fight Back maksuttomasti

Uskomaton selviytymistarina

Inspiroiva, rohkaiseva kertomus vakavasti loukkaantuneen nuoren miehen taistelusta takaisin elämään.

Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo (s. 1990) kilpaili big airissa, half pipessa ja slopestylessä ja nousi menestyksekkään kauden 2009–2010 päätteeksi big airin maailmanrankingissa sijalle 11. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolme viikkoa. Vastoin kaikkia ennusteita Hyysalo kuitenkin käveli jo kuusi kuukautta myöhemmin. Tässä kirjassa hän kertoo omin sanoin uskomattoman tarinan onnettomuudestaan ja sisukkaasta kuntoutumisestaan, joka jatkuu edelleen. Äänikirja sisältää Pekan itse lukeman alkutervehdyksen lukijoilleen.

Pekka Hyysalo on suomalainen freestylehiihtäjä, joka tunnetaan myös hyppyonnettomuutensa ja vammautumisensa jälkeen perustamastaan Team FightBackistä. Hänet on valittu vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi ja vuoden turkulaiseksi 2014.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pekka Hyysalo

Julkaistu

2016-10-26

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

534 min

E-kirjan pituus

263 sivua

Tietoa kirjasta Fight Back

Fight Back on kutkuttava sekä kiintoisa elamakerrat, joka ei varmasti jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Teoksen tuotti Pekka Hyysalo. Fight Back on pituudeltaan 263 sivua, joten näinollen hyvä pituus läpi käytäväksi. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta välttämätöntä tyytyä vain luettavaan versioon, käytettävissä on lisäksi 8:54:10 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin mukava keino kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja se saa myös kävelystä kivemman. Kirjan on lukenut Toni Kamula. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2016-10-26 julkasijan Tammi toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi tuoreen oven kirjojen pariin. Se onnistuu mutkattomasti, kun vain omistat puhelimen. Maksamalla kiinteän kk-maksun aukaiset oven kirjojen maailmaan, missä ei epäilemättä lopu kirjat sinun elinaikanasi. Kirjojen yrittäminen on myös todella vaivatonta, sillä pystyt sitoutumatta testata palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.