Lue tai kuuntele

Marika Lehto, Hannes Hyvönen - Häkissä – Hannes Hyvösen tarina maksuttomasti

Hurja-Hanneksen pysäyttävä tarina.

Jääkiekkoilija Hannes Hyvönen puristettiin jo juniorina kovaluisen pelaajan muottiin, jossa hän taisteli tiensä huipulle – mutta kadotti itsensä. Lopulta koko elämä piti rakentaa uudelleen.

Hannes Hyvönen oli ikäluokkansa lahjakkaimpia jääkiekkoilijoita ja kipusi juniorivuosien vaikeuksista huolimatta aina ammattilaiseksi asti. Sateenkaaren päässä odottivat miljoonasopimus ja sen suoma unelmien elämä. Muutamaa vuotta myöhemmin tuosta unelmasta ei kuitenkaan ollut enää mitään jäljellä. Päihteet syrjäyttivät perheen ja uran, ja Hannes päätyi kodittomana ja rahattomana kaverinsa sohvalle ja oli valmis päättämään päivänsä. Vaihtoehtona oli pelaajauraa leimanneen koviksen viitan hylkääminen ja itsensä löytäminen.

Häkissä on ravisuttava kuvaus kohtuuttomista odotuksista, vääristyneistä unelmista, tunteiden hyväksymisestä, taistelutahdosta ja välittämisestä; se on selviytymistarina, joka raivaa tietä kohti terveempää urheilukulttuuria.

Marika Lehto on Mikkelistä kotoisin oleva toimittaja-kirjailija ja viestintäalan yrittäjä. Lehto oli ehdokkaana vuoden 2018 Suuren journalistipalkinnon ja tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon voittajaksi jutullaan ”Raakaa leikkiä – kullan kääntöpuoli”, joka käsitteli joukkuevoimistelun valmennuskulttuuria.

Hannes Hyvönen on entinen jääkiekkoilija, joka saavutti urallaan muun muassa MM-pronssia, KHL:n mestaruuden ja kolme Suomen mestaruutta. Nykyään hän toimii valmentajana Oulun Kärppien organisaatiossa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marika Lehto, Hannes Hyvönen

Julkaistu

2020-09-09

Lukija

Ville Tiihonen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Häkissä – Hannes Hyvösen tarina

Lue vauhdikas elamakerrat Häkissä – Hannes Hyvösen tarina, jonka parissa vietät verrattomia fiiliksiä. Marika Lehto, Hannes Hyvönen toimii teoksen kirjoittajana. Tämä elamakerrat pitää sisällään 0 sivua, minkä kanssa nauttia useampi tovi. Tottakai ei ole kuitenkaan pakollista tyytyä pelkästään luettavaan versioon, hankittavissa on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei hillitse lukijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, päinvastoin onnistut nyt iloita kirjasta missä tahansa haluat esim pyöräilessä. Äänikirjan on lukenut Ville Tiihonen. Teos on alunperin julkaistu 2020-09-09 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja on loistava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan menetkään. Mikäli sinulla on oma puhelimesi mukana, niin sinulla on myös seurassasi satoja kirjoja. Silloin kun vaadit mennä' todella äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää ainoastaan maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e niin käytössäsi on jättimäinen valikoima omalaatuisia kirjoja. Moni äänikirjapalveluista antaa lisäksi veloituksettoman ilmaisjakson, tähän tapaan pystyt sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.