Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tove Jansson - Haru, eräs saari maksuttomasti

Myyttisen saaren lumotut kesät

Klovharu, pieni ulkoluoto Pellingissä Suomenlahdella, on tuttu maisema maailmankirjallisuudesta. Sen neljään tuuleen katsova mökki on tullut laajalti tunnetuksi Tove Janssonista kertovista artikkeleista ja dokumenteista. Taiteilijapuolisonsa Tuulikki Pietilän kanssa Jansson vietti saarella liki kolmekymmentä kesää – unohtumattomia elämänvaiheita täynnä työtä, askareita ja leikkiä herkän luonnon ja arvaamattoman meren keskellä.

Saarella kalastettiin, korjattiin veneen moottoria, rakennettiin rantaan ajautuneesta bambulastista leijoja myrskyn kuljetettaviksi, sommiteltiin erikokoisista kivistä kalliolle mosaiikkeja ja kivilinnoja, jotka meri sai syksyisin viedä mennessään.

Haru, eräs saari on täynnä elämyksiä ja oivalluksia, joista välittyy saarella elämisen filosofia ja koko elämisen filosofia luopumiseen ja loppuun saakka.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tove Jansson

Julkaistu

2019-10-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

88 min

E-kirjan pituus

34 sivua

Tietoa kirjasta Haru, eräs saari

Kuuntele nyt touhukas elamakerrat Haru, eräs saari, minkä kera vastaanotat imuistoisia tuntemuksia. Teoksen kirjoitti Tove Jansson. Kirjan pituus on 34. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka myötä kuuntelet peräti 1:28:42 h. Äänikirjaa saattaa kuunnella ihan siellä jossa kuljetkaan eli se saa matkasta jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan äänenä on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2019-10-17 julkaisijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat uudenlaisen tavan nauttia kirjoista. Tämä sujuu mutkattomasti, kun vain omistat puhelimen. Se tapahtuu maksamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan kuljet. Kirjojen kokeileminen on niin ikään todella vaivatonta, koska pystyt rajattomasti testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.