Äänikirja

Lue tai kuuntele

Johannes Hattunen - Hatsolo – Elämä breikkarin silmin maksuttomasti

Tarina omien unelmien seuraamisesta

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on breakdancen ehdottomia kärkinimiä maailmalla. Hän on voittanut urallaan useita arvostettuja kansainvälisiä kilpailuja. Kirja kertoo, miten hiljainen jyväskyläläispoika päätyi breakdancen parrasvaloihin ympäri maailmaa. Omistautuminen lajille ja rohkeus seurata sisäistä ääntä palkittiin, ja Hatsolo valloitti ringit omaperäisellä tyylillään.

Tanssista tuli ammatti, joka näytti myös varjopuolensa. Samalla kun kilpailtiin kisojen kärkipaikoista, käytiin tanssirinkien ulkopuolella omaa taistelua toimeentulosta, elintilasta ja arvostuksesta. ”Elämme harhakäsityksessä, että menestyksen eteen on tehtävä jotain täysin yliluonnollista. Todellisuudessa täytyy vain tehdä parhaansa. Yksi asia kerrallaan ja useana päivänä peräkkäin.”

Johannes Hattunen on helsinkiläinen tanssija, fysiikkavalmentaja ja yrittäjä. Hän on myös yksi katutansseihin keskittyvän tanssikoulu Saiffan perustajajäsenistä sekä Training for Warriors Helsinki -kuntosalin omistaja. Johannes tunnetaan myös innovatiivisena, energisenä ja motivoivana puhujana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Johannes Hattunen

Julkaistu

2019-11-01

Lukija

Jaakko Ohtonen

Äänikirjan pituus

419 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Hatsolo – Elämä breikkarin silmin

Kuuntele välittömästi touhukas elamakerrat Hatsolo – Elämä breikkarin silmin, minkä kera vietät imuistoisia tuntemuksia. Johannes Hattunen on teoksen kirjoittajana. Kyseinen kirja on pituudeltaan 0 sivua, toisin sanoen riemua riittää useaksi hetkeksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka seurassa koet lukuhetkiä jopa 6:59:42 h. Äänikirja onkin hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa silloin kun olet autossa ja luo lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. NAME äänikirjan lukija on Jaakko Ohtonen. Kirja on alunperin julkaistu 2019-11-01 julkaisijan StorySide FI toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat uuden oven kirjojen luokse. Tämä koko homma onnistuu luonnikkaasti, kunhan vain omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Jos yhä epäröit käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.