Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Heikki Harma - Hector - Asfalttihippi maksuttomasti

Mestarin kauan kaivatut muistelmat

Asfalttihippi kertoo Heikki ”Hector” Harmasta, miehestä lukuisien unohtumattomien laulujen ja sanoitusten takana. ”Palkkasoturi” nosti 1960-luvun puolivälissä laulaja-lauluntekijän julkisuuteen, ja 1970-luvulla julkaistujen sooloalbumeiden myötä Hectorin ura lähti nousukiitoon. Samaan aikaan Heikki Harma vaikutti kokonaisen sukupolven musiikkimakuun toimittajan työssään Yleisradiossa. Hurja työtahti johti 80-luvun kynnyksellä uupumukseen, mutta luomisvoimaansa Hector ei kadottanut silloinkaan.

Kirja kertoo myös Heikki Harman rakkaasta kotikaupungista Helsingistä, lapsuudesta Tölikassa, rautalanka-aikaan heräävästä nuorisokulttuurista, folk-ajasta, Cumuluksesta sekä luomisen pakkoa ja maailmantuskaa potevasta taiteilijasta. Tässä kirjassa edetään syntymävuodesta 1970-luvun lopulle asti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heikki Harma

Julkaistu

2017-10-30

Lukija

Ville Tiihonen, Heikki Harma

Äänikirjan pituus

523 min

E-kirjan pituus

245 sivua

Tietoa kirjasta Hector - Asfalttihippi

Lue välittömästi vauhdikas elamakerrat Hector - Asfalttihippi, minkä avulla vastaanotat vertaistaan vailla olevia tunteita. Heikki Harma toimii teoksen kirjoittajana. Hector - Asfalttihippi on pituudeltaan 245 sivua, joten oikein kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Nytkään ei ole välttämätöntä taipua yksin luettavaan versioon, sen sijaan käytettävissä on lisäksi 8:43:51 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa kykenee kuunnella ihan siellä missä ikinä menetkään eli se luo matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan lukijana toimii Ville Tiihonen, Heikki Harma. Teos on julkaistu 2017-10-30 ja kirjan julkaisijana on Otava. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat liikkuvat näppärästi mukanasi omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat 10-15€ kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Paras vierailijalle on että, lähes kaikki palvelut tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa eli saat rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja valita onko ohjelma justiinsa sinulle otollinen.