E-kirja

Lue tai kuuntele

Paul Kalanithi - Henkäys on ilmaa vain maksuttomasti

Muistelmateos Henkäys on ilmaa vain on mykistävän kaunis kertomus rohkeudesta ja se vaikuttaa lukijaansa vielä pitkään kirjan kansien sulkeuduttua.

Paul Kalanithi, 36-vuotias neurokirurgi, on valmistumassa kymmenen vuoden erikostumisvaiheen jälkeen. Hän kohtaa päivittäin työssään syöpään sairastuneita, joiden ennuste ei ole paras mahdollinen. Kunnes eräänä päivänä hän saa oman diagnoosinsa: neljännen vaiheen keuhkosyöpä. Noin vain, täysin yllättäen, Paulin ja hänen Lucy-vaimonsa tulevaisuudensuunnitelmat saavat täyskäännöksen.

Paul kirjoittaa lapsuudestaan, nuoruudestaan ja opiskeluajastaan lämpimästi, mutta ennen kaikkea hän pohtii elämän merkitystä monesta eri näkökulmasta: Mikä tekee elämästä elämisen arvoista kuoleman edessä? Mitä sitten kun elämä ei enää näyttäydykään portaikkona kohti tulevaisuutta? Millaista on saada esikoinen, pieni Cady-tytär, kun itse on kasvokkain oman kuolemansa kanssa?

Paulin kuoleman jälkeen hänen vaimonsa Lucy työsti kirjan valmiiksi. Paulin sanat elävät kuin oppaana ja lahjana meille kaikille. Kirjaa on myyty yksin Yhdysvalloissa lähes miljoona kappaletta ja se on koko ajan myyntitilastojen kärjessä, Euroopan valloitus on vasta alkanut.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Paul Kalanithi

Julkaistu

2017-01-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

121 sivua

Tietoa kirjasta Henkäys on ilmaa vain

Kiintoisa Henkäys on ilmaa vain on upea elamakerrat, jota luettaessa vuorokaudenaika haihtuu tyystin. Paul Kalanithi on kirjan kirjoittajana. Tämä elamakerrat pitää sisällään 121 sivua, minkä rinnalla olla jopa useampi hetki. Ethän missään nimessä rajoitu ainoastaan e-kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Tämä kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta missä ja milloin tahdot muun muassa lenkillä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Bazar 2017-01-26. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit haluamasi kirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Iso osa äänikirjapalveluista antaa toisaalta vapaan ilmaisjakson, jolloin voit rajattomasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.