Äänikirja

Lue tai kuuntele

Mikael Gabriel - HIMMEE maksuttomasti

"Älä herätä mua unesta."

Vain elämää -ohjelmassa koko kansan hurmanneen Mikael Gabrielin ensimmäisen Suomen-kiertueen tunnelmat hänen omin sanoin.

Ensimmäiselle kiertueelle voi lähetä vain kerran. Ja kun lähtee, se kannattaa tehdä tyylillä, HIMMEESTI. Mikael Gabriel on ollut myynti- ja kuuntelulistojen kärjessä jo pitkään ja keikkaillut ahkerasti. Suomen-kiertuetta hän ei ollut tehnyt ennen vuotta 2017, jolloin näyttävästi toteutettu HIMMEE-kiertue alkoi täyttää saleja ja areenoja ympäri Suomen.Nyt pääset osaksi turneeta ja koet Mikael Gabrielin kanssa historiallisen kiertueen arjen ja juhlan: loppuunmyytyjen salien pauhun, kovan työn ja lepopäivät keikkojen välissä, tapaamiset fanien kanssa, konserttien jatkot sekä yön pimeinä tunteina kiertuebussissa heräävät mietteet.

Suomen suurimpiin poptähtiin lukeutuva Mikael Gabriel (s. 1990) julkaisi ensimmäisen levynsä 5 miljoonaa muuta vuonna 2009. Hänen neljäs pitkäsoittonsa Versus teki suomalaista musiikkihistoriaa vuonna 2015, kun sitä kuunneltiin yli 10 miljoonaa kertaa suoratoistopalveluissa ennen albumin julkaisua fyysisenä äänitteenä.

Vuonna 2016 Mikael Gabriel näytteli elokuvissa Pahan kukat ja Bodom, hän osallistui Vain elämää -ohjelman viidennelle tuotantokaudelle, ja hänet palkittiin Vuoden miessolistina Emma-gaalassa. Vuonna 2017 menestys jatkuu ja Mikael Gabriel on ollut single- ja striimauslistan ykkösenä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikael Gabriel

Julkaistu

2017-07-17

Lukija

Mikael Gabriel

Äänikirjan pituus

49 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta HIMMEE

HIMMEE on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Mikael Gabriel on teoksen kirjoittajana. HIMMEE on pituudeltaan 0 sivua, eli oikein kelvollinen pituus lukemiseen. Ethän takerru yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:49:16 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, vaan onnistut iloita kirjasta heti kun tahdot kuten vaikka lentokoneessa. Tämän äänikirjan lukee Mikael Gabriel. Kirja on julkaistu 2017-07-17 ja teoksen julkaisijana toimii Werner Söderström Osakeyhtiö. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin maittava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä menet. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit haluamasi sovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kun vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä sovellusta, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.