E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Kortelainen, Reino Peltonen - Huonon matkailijan päiväkirja maksuttomasti

Kirjailija syntyy kuolemansa jälkeen

Anna Kortelaisen retki menneisyyteen isoisänsä matka- ja kirjoituskumppanina.

Anna Kortelainen ei koskaan tavannut viipurilaista isoisäänsä Reino Peltosta (1906–1968). Muusikkoisoisä haaveili kirjailijanammatista, jonka toteutuminen näytti mahdolliselta ennen talvisodan syttymistä, kun Tulenkantajat-lehti julkaisi hänen kuusi novelliaan. Syksyn 1938 Reino vietti Pariisissa ja kirjoitti "huonon matkailijan päiväkirjaansa".Sota murskasi unelman kirjailijantyöstä, mutta Reino palasi syksyllä 1953 Pariisiin katsomaan, mitä sotavuodet olivat kaupungille tehneet. Uudesta kotikaupungistaan Tukholmasta käsin hän matkusteli myös Leningradissa, Moskovassa ja Wienissä, valokuvaten ja kirjoittaen.Reinon jättämä perintö – proosa- ja esseekäsikirjoitukset sekä valokuvat – mahtui omenalaatikkoon. Tuosta laatikosta Anna Kortelainen on poiminut parhaat hedelmät tähän kokoelmaan. Reinon tekstien lomaan hän kirjoittaa omansa ja kurottaa kohti kadonnutta omaistaan.

Anna Kortelainen (s. 1968) on helsinkiläinen kirjailija, joka on julkaissut toistakymmentä tietokirjaa. Hänen esikoisromaaninsa Ei kenenkään maassa (Tammi 2012) on mielikuvituksen ja salapoliisityön sukellus Reino Peltosen elämänvaiheisiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Kortelainen, Reino Peltonen

Julkaistu

2015-04-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

213 sivua

Tietoa kirjasta Huonon matkailijan päiväkirja

Huonon matkailijan päiväkirja on luomava ja viihdyttävä elamakerrat, mikä ei varmasti jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Kirjan tuotti Anna Kortelainen, Reino Peltonen. Kyseinen teos on pituudeltaan 213 sivua, näin ollen nautintoa piisaa runsaasti ajanjaksoksi. Lisäksi teoksesta on tehty lisäksi kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla mukava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet autossa ja se saa lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Kirjan rentouttavana lukijana toimii tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Tammi 2015-04-20. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat perusteellisesti uudenlaisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat parhaan kirjasovelluksen. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Kun yhä epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.