Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sakari Huovinen - Isän kädestä maksuttomasti

Etäiseksi jääneellä isällä oli salaisuuksia, joista hän ei koskaan puhunut. Isän kädestä on Sakari Huovisen kertomus tunnetusta kirkonmiehestä Lauri Huovisesta, jonka ankaruuden takaa paljastuu syvästi haavoittunut ihminen.
Lauri Huovisen elämää varjosti ensimmäisen suuren rakkauden ja puolison varhainen kuolema. Kolme pientä poikaa Eero, Matti ja Sakari jäivät katselemaan isän mykkää surua, joka ei enää päästänyt lähelle.

Vuosikymmenten jälkeen Sakari Huovinen halusi selvittää isänsä salaisuuden. Päiväkirjoista ja vanhempiensa tiiviistä kirjeenvaihdosta hän löysi myös rakkauden tuskan, sota-ajan Helsingin, natsi-Saksan yliopistot ja modernisoituvan Suomen. Kirja kertoo elämänarvojemme historiasta: mielekkyyden, mielenrauhan ja tyydyttävän rakkauden etsinnästä menneinä vuosikymmeninä.

Lauri Huovinen oli monin tavoin syvästi oppinut, teologian ja filosofian tohtori ja professori. Hän oli armoitettu puhuja, joka ei kuitenkaan osannut suoda armoa itselleen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sakari Huovinen

Julkaistu

2020-03-16

Lukija

Taisto Oksanen

Äänikirjan pituus

858 min

E-kirjan pituus

279 sivua

Tietoa kirjasta Isän kädestä

Isän kädestä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Sakari Huovinen toimii kirjan kirjoittajana. Tämä kirja on pituudeltaan 279 sivua, siis nautintoa piisaa useaksi ajanjaksoksi. Digitaalisen kirjan lisänä käytettävänä on äänikirja, jonka parissa vietät vähintään 14:18:09 tuntia. Äänikirja on toimiva tapa kuunnella kirjaa myös silloin kun olet matkustamassa ja saa myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee Taisto Oksanen. Kirja on julkaistu 2020-03-16 ja teoksen julkaisijana toimii Teos. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat tykkänään tuoreen konstin nautiskella kirjoista. Mikäli sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin mukanasi satoja eri kirjoja. Sitten kun tahdot päästä todella kirjojen maailmaan, niin sinun tulee ainoastaan tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20€ niin käytössäsi on jättimäinen kokoelma kirjoja. Iso osa palveluista antaa myös maksuttoman ilmaisjakson, tähän tapaan voit ilmaiseksi kokeilla palvelua ilman maksuja*.