E-kirja

Lue tai kuuntele

Eero Ojanen - Jaakko Juteini maksuttomasti

Jaakko Juteinia, viralliselta nimeltään Jakob Judenia, (1781-1855) voi perustellusti pitää Suomen ensimmäisenä kirjailijana. Hän oli ensimmäinen, joka loi suomen kielellä monipuolisen kirjallisen tuotannon. Juteini julkaisi 1800-luvun alkupuoliskolla kymmeniä erilaisia teoksia ja kokoelmia runoista oppi- ja tietokirjoihin.

Hattulassa syntynyt, Viipurissa pääosin tuotantonsa luonut Juteini oli valistusmies, joka halusi teksteillään levittää tietoa, ravistella ennakkoluuloja ja kiinnittää huomiota ihmisten heikkouksiin ja yhteiskunnan epäkohtiin. Juteini oli aikaansa edellä. Hän esitti monia ajatuksia ja teemoja, jotka myöhemmin tulivat tunnetuksi toisten esittäminä: hän esimerkiksi kehitti omanlaistaan näkemystä Väinämöisestä paljon ennen Kalevalaa.

Juteinista on säilynyt tietoa rajallisesti ja tämä on ensimmäinen kerta, kun hänen elämänsä kulku ja teoksensa on kuvattu kattavasti yksissä kansissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eero Ojanen

Julkaistu

2020-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

162 sivua

Tietoa kirjasta Jaakko Juteini

Jaakko Juteini on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Eero Ojanen. Jaakko Juteini on pituudeltaan 162 sivua, siis vallan osuva pituus luettavaksi. Tästä e-kirjasta onnistuu samoin kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on loistava tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, taksissa tai vaikka pyöräilemässä. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Into Kustannus 2020-05-01. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle täysin uuden oven kirjojen luokse. Tarviit vain kännykän niin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Sovellukset pyörivät yleensä 10-20e maksulla, jolla pystyt kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu asiallinen sinulle, niin voit kokeilla valitsemaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.