Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tomi Lindblom - Joel Hallikainen – Elämäni tarina maksuttomasti

Kuurankukasta Finlandiaan, punkbändi Korroosiosta Tuttu juttu -ohjelman juontajaksi ja koko kansan tv-suosikiksi. Mutta millainen mies on Joel Hallikainen, ihminen näiden takana? Siihen etsii vastauksia tämä rehellinen ja avoin muistelmateos.

Telakkatyöläisestä tuli Telvis-tähti, luokan häiriköstä vuoden kaupunkilainen ja isättömästä pojasta viiden lapsen isä. 300 biisiä, 24 albumia, 500 000 myytyä äänitettä, eikä hajuakaan nuoteista. ”Nollasta taivaisiin ja hengissä alas”, kiteyttää Hallikainen itse kirjan sanoman.

Alkoholi oli viedä miehen ja avioliitto natisi liitoksissaan, mutta raittius vei voiton. Pitkän tien kulkenut laulaja kertoo tarinansa, ja tämä roadstory on tosi!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tomi Lindblom

Julkaistu

2018-09-28

Lukija

Tomi Lindblom

Äänikirjan pituus

357 min

E-kirjan pituus

139 sivua

Tietoa kirjasta Joel Hallikainen – Elämäni tarina

Joel Hallikainen – Elämäni tarina on sykähdyttävä sekä kiintoisa elamakerrat, joka ei todella jätä lukijaansa väsyneeksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Tomi Lindblom. Tämän pituus on 139. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta vaadittua tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, hankittavissa on kanssa 5:57:46 h pituinen äänikirja. Äänikirja on uusi tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, bussissa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Tomi Lindblom. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-09-28 julkasijan Minerva Kustannus toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat kiehtovan tavan nauttia mielenkiintoisista kirjoista matkalla että kotona. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat parhaan kirjasovelluksen. Sovellukset toimivat tavallisesti tietyllä maksulla, jolla pääset kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.