Äänikirja

Lue tai kuuntele

Kai Ekholm - Jörn Donner, kuinka te kehtaatte maksuttomasti

Jörn Donner on ollut yli 60 vuotta suomalaisen kulttuurin työnarkomaani ja kirjallisuuden hallitseva alfauros. Hän on tehnyt provokaatiosta ammatin. Hänet on paketoitu ihailemalla ja inhoamalla.

Meidät on pidetty vuosikymmeniä kytkettynä Donnerin verenkiertoon ja aineenvaihduntaan. Hän on ollut kansakunnan rakas neuroosi, johon ei ole löytynyt lääkettä.

Kai Ekholm on kirjoittanut Jörn Donnerista rehellisen ja monipuolisen henkilökuvan. Hän käy läpi Donnerin marxilaisen nuoruuden, 1960-luvun mediavalloituksen, 1970-luvun bisnekset ja romahduksen, hienot reportaasit, kirjalliset esikuvat ja vanhenevan Donnerin opus magnumin, Mammutin - kirjan, jonka kaikki tuntevat mutta jonka harva on lukenut.

Jörn Donner on antanut meille valtavan kirjallisen ja poleemisen perinnön, jota vasten kansakunta on saanut peilata näkemyksiään. Hän on valmentanut meitä jatkuvalla polemiikillaan ja väittelyilollaan.

Jörn Donner, kuinka te kehtaatte perustuu Kai Ekholmin monivuotiseen työhön. Se on älyn ja kielen nautinto. Kenenkään ei ole syytä jättää tätä kirjaa lukematta. Se on vuoden tärkeimpiä.

"Perusteellinen ja kriittinen henkilökuva sisältää paljon uutta tietoa Jörn Donnerista. Miksi emme ole aiemmin saaneet näin monipuolista teosta? Pitkään aikaan ei ole tarvetta uuteen elämäkertaan.” Professori Kari Sallamaa

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kai Ekholm

Julkaistu

2020-04-14

Lukija

Jari Nissinen

Äänikirjan pituus

604 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Jörn Donner, kuinka te kehtaatte

Jörn Donner, kuinka te kehtaatte on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoitti Kai Ekholm. Tämä Style on pituudeltaan 0 sivua, joten iloa riittää runsaasti illaksi. Tästä e-kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, minkä kestoaika on 10:04:23 tuntia. Äänikirja ei rajoita kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta aina kun mielit esimerkiksi junassa. Tätä kirjaa lukee Jari Nissinen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-14 julkasijan Docendo toimesta. Ääni – sekä e-kirja on maittava konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa menetkään. Kun sinulla on omistamasi puhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Sovellukset pyörivät perinteisesti kiinteällä kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Kun et ole vakuuttunut onko tämän mukainen sovellus oikea sinulle, niin voit testata valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.