E-kirja

Lue tai kuuntele

Julien Wolff - Jose Mourinho – Omassa lajissaan maksuttomasti

José Mourinho on poikkeuksellinen ilmiö jalkapallon maailmassa ja oman sukupolvensa menestyksekkäimpiä jalkapallovalmentajia. Henkilökuva kertoo kuinka Mourinhosta tuli ”The Special One”.

Mourinhon valmennusfilosofian takana on sanottu olevan perfektionismi. Zlatanin mukaan yksikään valmentaja ei tiedä yhtä paljon vastustajistaan. Mourinho on ristiriitainen hahmo, jolla paljon ihailijoita mutta myös vihamiehiä. Hän on tunnettu suorapuheisista lausunnoistaan, joilla hän ärsyttää ja järkyttää sekä muita joukkueita että jalkapallofaneja. Myös pelaajien ja seurajohdon kanssa Mourinho on ajautunut useaan otteeseen ristiriitoihin.

Suhdettaan valmentajaan puivat kirjassa mm. Didier Drogba, Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Sami Khedira ja Mezut Özil, joka on myös kirjoittanut kirjan johdannon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Julien Wolff

Julkaistu

2018-04-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

185 sivua

Tietoa kirjasta Jose Mourinho – Omassa lajissaan

Mieleenpainuva Jose Mourinho – Omassa lajissaan on uskomaton elamakerrat, mitä kuunneltaessa aika häviää tykkänään. Opuksen on kirjoittanut Julien Wolff. Kirjan pituus on 185. E-kirjan kera käytettävänä on lisäksi äänikirja, minkä mukana vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin uusi konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi kävelyllä. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2018-04-22 julkaisijan Minerva Kustannus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat kokonaan tuoreen konstin iloita kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat sopivan kirjasovelluksen. Suorittamalla kiinteän kuukausihinnan korkkaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Äänikirjojen kokeileminen on myös tosi helppoa, sillä pystyt vapaasti kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.