Lue tai kuuntele

Gordon F. Sander - Kansalainen Kekkonen maksuttomasti

Amerikkalaiskirjailijan teoksessa paljastuksia Urho Kekkosen ensimmäisestä kaudesta.

Ensimmäisen presidenttikauden alussa lähes puolet kansasta vihasi Urho Kekkosta. Kauden lopussa hänelle ei ollut varteenotettavaa vaihtoehtoa. Yhdysvaltalainen Gordon F. Sander kertoo, miten se tapahtui.

Yllättäviä paljastuksia sisältävä teos kuvaa, kuinka täpärästi presidentiksi valittu Kekkonen teki itsestään korvaamattoman niin kotimaassa kuin ulkopoliittisesti, ja sijoittaa UKK:n ja Suomen osaksi paljon suurempaa, Neuvostoliiton ja USA:n välistä šakkiottelua, joka oli tuon tuosta vähällä kuumeta tuliseksi.

Gordon F. Sander kirjoittaa poikkeuksellisen vauhdikkaasti ja tarkastelee Kekkosen ensimmäistä, käänteentekevää ja dramaattista presidenttikautta amerikkalaisin silmin, vapaana suomalaiskirjoittajien rintamalinjoista.

Yhdysvaltalainen toimittaja ja historiakirjoittaja Gordon F. Sander on perehtynyt Urho Kekkosen presidenttikausiin kuuden vuoden ajan käännättäen suomenkielisiä lähteitä, kahlaten arkistoja ja tehden haastatteluja Suomessa ja Yhdysvalloissa. Aiemmin Sander on julkaissut muun muassa Suomea käsittelevät kirjat Taistelu Suomesta 1930–1940 ja Usein unohdettu Suomi. Sander oli Pulitzer-ehdokkaana kirjallaan Serling: The Rise And Twilight Of Television’s Last Angry Man. Sander asuu Riiassa ja toimii Baltian kirjeenvaihtajana useille Yhdysvaltalaisille laatulehdille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Gordon F. Sander

Julkaistu

2021-08-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kansalainen Kekkonen

Kiehtova Kansalainen Kekkonen on hurja elamakerrat, mitä luettaessa aika häviää tyystin. Gordon F. Sander on teoksen kirjoittajana. Teoksen pituus on 0. Luettavan kirjan lisäksi tarjottavana on omaperäinen äänikirja, jonka kanssa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla helppo käytäntö kuunnella kirjaa myös kun olet autossa ja se tekee myös kävelystä kivemman. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2021-08-16 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – sekä e-kirja on loistava konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan kuljet. Se koko juttu onnistuu mukavasti, kun omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Kun yhä epäilet käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.