Lue tai kuuntele

Karolina Ramqvist - Karhunainen maksuttomasti

Vangitseva kuvaus naisista, historiasta ja selviytymisestä.

Vuonna 1542 nuori Marguerite de La Rocque seuraa hänelle määrättyä holhoojaa tutkimusmatkalle Pohjois-Amerikkaan. Kesken matkan tapahtuu skandaali, ja Marguerite hylätään karhujen asuttamalle saarelle Pohjois-Atlantilla. Marguerite selviytyy, ja tarina on uskomaton. Se ei jätä rauhaan nykykirjailijaa, joka alkaa jäljittää Karhunaisen historiaa.

Karhunainen kertoo kahdesta vaikuttavasta naisesta, joiden elämät kietoutuvat kirjassa yhteen: Marguerite de La Rocquesta, joka selviytyi vastoin odotuksia, ja Karolina Ramqvistista, joka kysyy viiltävän teräviä kysymyksiä historiasta ja nykyajasta, hylkäämisestä ja selviytymisestä, kirjoittamisesta ja kylmyydestä. Lumoava ja monikerroksinen teos yhdistelee ennakkoluulottomasti omaelämäkertaa, esseetä ja proosaa.

”Lävistää niin mielen kuin sydämenkin.” - Svenska Dagbladet

”On kiehtovaa ja koskettavaa seurata [Ramqvistin] intohimoista suhdetta saavuttamattomaan ja huomionarvoiseen Marguerite de La Rocqueen.” - Skånska Dagbladet

”Spontaani, kaunis ja vangitseva.” - Skaraborgs läns tidning

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Karolina Ramqvist

Julkaistu

2020-09-21

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Karhunainen

Kiehtova Karhunainen on suurenmoinen elamakerrat, mitä lukiessa aika poistuu tyystin. Kirjan loi Karolina Ramqvist. Kirjan pituus on 0. E-kirjan kanssa käytettävänä on omaperäinen äänikirja, jonka parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä jossa ikinä liikutkaan joten se luo matkasta kuin matkasta kiinnostavamman. Tässä lukijana on Krista Putkonen-Örn. Teos on alunperin julkaistu 2020-09-21 julkaisijan tuntematon toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat sekä e-kirjat siirtyvät sopivasti mukana omassa kännykässäsi. Sitten kun vaadit mennä' kunnollisesti äänikirjojen maailmaan, niin sinun tulee ainoastaan maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 20euroa jolloin hyödynnettävänäsi on huikea valikoima kirjoja. Paras vierailijalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja näin pystyt rajoittamattomasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä päättää onko sovellus juuri sinulle hyvä.