Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kimmo Oksanen - Kasvonsa menettänyt mies maksuttomasti

"Aiemmin ruvet olivat karisseet pois ja alta olivat paljastuneet samat sileät kasvot kuin ennenkin. Luulin, että niin tapahtuisi nytkin."

Kasvonsa menettänyt mies on sydäntäraastava mutta toivoa ihmisyyteen valava tositarina miehestä, joka ei enää koskaan pääse pakoon muiden katseita.

Valloilleen päässeet herpesvirus ja bakteeri olivat riistää Helsingin Sanomien toimittajan Kimmo Oksasen hengen mutta tuhosivatkin "vain" hänen kasvojensa kudokset ja ihon. Mistä löytää elämänilo ja -rohkeus, kun jokainen vilkaisu peiliin muistuttaa, ettei paluuta entiseen ole? Entä kuinka tottua tuijotukseen? Kasvonsa menettänyt mies on koskettava kertomus kärsimyksestä ja herättää kunkin meistä miettimiään omaa inhimillisyyttämme ja suvaitsevaisuuttamme. Elämän aallonpohjasta takaisin pinnalle ponnistanut Oksanen tutkailee ihmisen eloa — perhettä, seksiä, työtä, vapaa-aikaa — riipivän tarkkanäköisesti ja lakonisen humoristisesti.

Kimmo Oksanen (s. 1960) on Helsingin Sanomien pitkäaikainen toimittaja, jolle on myönnetty Suomen PENin sananvapauspalkinto 2014.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kimmo Oksanen

Julkaistu

2020-09-01

Lukija

Jarkko Pajunen

Äänikirjan pituus

385 min

E-kirjan pituus

138 sivua

Tietoa kirjasta Kasvonsa menettänyt mies

Kasvonsa menettänyt mies on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kimmo Oksanen on teoksen kirjoittajana. Tämä kirja on sivumäärältään 138 sivua, siis lukuiloa riittää useaksi ajanjaksoksi. Tietenkin ei ole tarve taipua yksistään luettavaan versioon, saatavissa on lisäksi 6:25:22 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä kuljetkaan joten se luo matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Kirjan on lukenut Jarkko Pajunen. Kyseisen teoksen julkaisi WSOY 2020-09-01. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin helppo konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä milloinkaan menet. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat tahtomasi sovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti tietyllä maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan parhaita e-kirjoja. Useat ohjelmista tarjoaa lisäksi maksuttoman kokeilun, siten pystyt sitoutumattomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.