E-kirja

Lue tai kuuntele

Ville Hänninen - Keskipäivän miehiä maksuttomasti

Keskipäivän miehiä on historia eri aikakausien suomalaisista taiteilijoista ja heidän kohtaloistaan. Elämänsä keskivaiheilla näistä osan viisari osoitti ylös, osan jo alas – osan taivas putosi, osan vasta liekehti iän myötä.

Miehet ja aikakaudet kuljettavat mukanaan unohtuneita tarinoita, joiden paljastuessa niiden ja nykypäivän välille alkaa rakentua arvaamattomia yhteyksiä. Suomen kansakunnan vaiheista piirtyy uudenlainen kuva: emme ole vain kirjallinen vaan myös kuvallinen kansa. Yhteistä historiaa ja ihmisten arkea ovat muokanneet eri vuosikymmenten kirjankannet, lehtikuvitukset ja pilapiirrokset siinä missä sittemmin muistomerkeiksi jähmettyneet kansalliset merkkipaalutkin.

Keskipäivän miehiä on yritys etsiä alkuperiä ja kertomuksia niiden takana. Samalla se sanoo paljon ihmiselosta. Minne juna on hiljaisia ja äänekkäitäkin miehiä kuljettanut?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ville Hänninen

Julkaistu

2016-10-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

153 sivua

Tietoa kirjasta Keskipäivän miehiä

Jännittävä Keskipäivän miehiä on hyvä elamakerrat, mitä luettaessa aika karkkoaa täydellisesti. Teoksen on kirjoittanut Ville Hänninen. Kyseisestä kirjasta löytyy 153 sivua, joiden parissa mahdat tuntea mielenkiintoisa oivaluksia. Lisäksi e-kirjasta löytyy myös kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä missä menetkään eli se luo matkasta jännittävämmän. Kirjan on lukenut tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Art House 2016-10-26. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista aivan tuoreella keinolla. Mikäli sinulla on omistamasi älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Suurinosa ohjelmista tarjoaa kanssa vapaan kokeilun, ja näin voit kahleettomasti testata sovellusta ilman maksuja*.