E-kirja

Lue tai kuuntele

Scott Kelly - Kiertoradalla maksuttomasti

Kiertoradalla on kiehtova kirja ihmisen tahdonvoimasta ja ihmeellisestä avaruudesta. Lähde mukaan Scott Kellyn kiehtovalle matkalle - huomaat pian ajattelevasi omasta maailmastasi eri tavalla kuin ennen.

Kapteeni Scott Kelly teki avaruusmatkailun historiaa ja vietti vuoden kansainvälisellä avaruusasemalla. Neljän avaruuslennon veteraani ja avaruudessa oleskelun ennätysmies on kokenut asioita, joita hyvin harva meistä tulee koskaan kohtaamaan. Millaista avaruudessa oli ja millaista oli palata takaisin maan pinnalle?

Kellyn inhimillinen ja huumorintajuinen asenne välittyvät hänen tarinoistaan, jotka kuvaavat avaruus elämän sekä arkipäiväisiä että syvällisiä puolia. Kelly kertoo havainnollisesti ja humoristisesti avaruusmatkansa vaiheet kazakstanilaisesta avaruussatamasta kansainväliselle avaruusasemalle ISS:lle ja takaisin. Hänen kirjaamistaan kokemuksista käy muun muassa ilmi, mitä avaruus tekee keholle, miltä tuntuu olla erossa lähimmäisistä, kuinka jatkuva yhteis elo pienessä tilassa kollegojen kanssa sujuu ja mitkä uhat voivat koitua miehistön jäsenten tai koko avaruusaseman kohtaloksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Scott Kelly

Julkaistu

2018-02-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

353 sivua

Tietoa kirjasta Kiertoradalla

Kiertoradalla on mukaansatempaava sekä mielenkiintoinen elamakerrat, joka ei toden totta jätä lukijaansa väsyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Scott Kelly. Kiertoradalla on pituudeltaan 353 sivua, elikä näinollen osuva pituus lukemiseen. Lisänä teoksesta on tehty samoin äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella täsmälleen siellä missä kuljetkaan eli se luo matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2018-02-11 ja kirjan julkaisijana on Bazar. E- sekä äänikirjat lisäävät ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia mielenkiintoisista kirjoista matkalla tai kotona. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät sopivasti mukanasi älypuhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä 10-20e kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän vertainen palvelu soveluas itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.