Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jere Nurminen - Kiira maksuttomasti

Taitoluistelija Kiira Korven rankka ja avoin kasvutarina.

Valovoimaisen urheilutähden tarinaa värittävät tinkimätön kunnianhimo, kasvavat paineet, ankara harjoittelu ja vaiheet, joissa usko uhkaa loppua - mutta myös rakkaus ja ilo onnistumisen hetkistä.

"Olen saanut itse valtavasti oivalluksia ja voimaa luettuani muiden elämäkertoja, ja nyt voin toivottavasti antaa niitä muille." Kiira Korpi

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jere Nurminen

Julkaistu

2018-09-26

Lukija

Heljä Heikkinen

Äänikirjan pituus

453 min

E-kirjan pituus

207 sivua

Tietoa kirjasta Kiira

Kiira on luomava ja iloinen elamakerrat, joka ei taatusti jätä lukijaansa vaisuksi. Jere Nurminen toimii teoksen kirjoittajana. Tämä kirja on pituudeltaan 207 sivua, toisin sanoen lukuiloa piisaa useaksi ajankohdaksi. Luettavan kirjan kanssa käytettävänä on myös äänikirja, minkä seassa vietät vähintään 7:33:01 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella juuri siellä jossa ikinä kuljetkaan ja se luo matkastasi jännittävämmän. Kirjan rentouttavana lukijana toimii Heljä Heikkinen. Kirja on alunperin julkaistu 2018-09-26 julkaisijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat antavat loistavan mahdollisuuden iloita mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjat ja e-kirjat reissaavat helposti mukanasi puhelimessasi. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15e kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikänään menet. Monet ohjelmista antaa toisaalta vapaan kokeilujakson, tällä tavalla kykenet esteettömästi kokeilla palvelua ilman maksuja*.