Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Iiro Seppänen - Kolme elämää maksuttomasti

Iiro Seppäsen omaelämäkerta on suorasukainen tarina miehestä, jolla on ollut tähän mennessä jo vähintään kolme elämää: taikuri-uran aika Suomessa, basehyppykausi ympäri maailmaa sekä työskentelyvuodet Hollywoodissa.

Vasemmistolaisessa perheessä kasvanut Iiro Seppänen (s. 1975) oli onnettomuuksille altis pikkupoika, jonka lapsuutta varjosti toistuva sairastelu. Teini-ikäisenä Iiro löysi taikatemput ja intohimoisesta harrastuksesta tuli ammatti. Opiskelut Kallion lukiossa saivat jäädä ja Iiro alkoi työskennellä taikovana baarimikkona Helsingin ravintoloissa ja ruotsinlaivoilla. Hänestä tuli yksi Suomen 1990-luvun tunnetuimmista esiintyjistä, ja hän sai muun muassa oman, suositun televisioshown.

Paineet aina vain parempiin ja näyttävimpiin suorituksiin ajoivat Seppäsen loppuun esiintyjänä. Hän löysi uuden asian: basehypyt. Pian hän olikin täysin lajin lumoissa ja teki toinen toistaan vaarallisempia hyppyjä eri puolilla maailmaa. Edes vakava loukkaantuminen Arizonassa tai lukuisien ystävien kuolema väkivaltaisissa onnettomuuksissa eivät estäneet adrenaliinikoukussa ollutta Seppästä jatkamasta hyppyuraansa.

Hollywood-aikanaan Iiro Seppänen työskenteli muun muassa tuottajana ja järjesti esimerkiksi tv-tapahtumaa, joka synnytti kokonaan uuden kilpaurheilulajin, siipipukuhypyt.

Tällä hetkellä Seppänen asuu Etelä-Afrikassa. Kolme elämää on persoonallinen tarina päättäväisyydestä, sinnikkyydestä ja uhrauksista. Se kertoo yhden ihmisen intohimoisesta matkasta menestykseen ja menetyksiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Iiro Seppänen

Julkaistu

2019-10-16

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

843 min

E-kirjan pituus

361 sivua

Tietoa kirjasta Kolme elämää

Kiehtova Kolme elämää on jännä elamakerrat, mitä luettaessa kellonaika karkkoaa tyystin. Teoksen loi Iiro Seppänen. Tämä elamakerrat pitää sisällään 361 sivua, joiden mukana olla vaikka moni tovi. Luettavan kirjan ohella saatavilla on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, jonka seassa vietät normaalilla nopeudella 14:03:30 tuntia. Tämä kirja ei pidättele sinua nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan saatat nyt nautiskella kirjasta heti kun mielit esimerkiksi metrossa. Äänikirjan mukavana lukijana toimii Toni Kamula. Kirja on alunperin julkaistu 2019-10-16 julkaisijan Siltala toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät tyystin uudenlaisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit haluamasi kirjasovelluksen. Sitten kun vaadit päästä oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun alkaa vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa ja sinulla on jättimäinen valikoima erilaisia kirjoja. Usea ohjelmista tarjoaa niin ikään maksuttoman ilmaisjakson, milloin voit ilmaiseksi testata sovellusta ilman euroakaan*.