Äänikirja

Lue tai kuuntele

J. K. Tamminen - Konkursseja ja muita konnuuksia maksuttomasti

On monta tapaa hoidella vaikeuksiin joutunut yrittäjä kuiville. J. K. Tamminen tuntee ne kaikki.

Talousrikollisen muistelmat ovat uskomatonta kerrontaa eri tavoin toteutetuista vedätyksistä ja kieroin keinoin kerätyistä suurista voitoista. Tamminen loi käsitteen ”yritysten saattohoito”, ja hänestä tulikin pian hämärähommien mestarina tunnettu asiainhoitaja, jonka puoleen suomalaiset ja venäläiset talousrikolliset kääntyivät ongelmissaan.

Kirjassaan Tamminen kertoo huimia tarinoita siitä, miten monenlaisilla vippaskonsteilla ja konnuuksilla surkeaan tilaan ajautuneiden yritysten omistajat käärivät rahat taskuihinsa ennen firman romahtamista. Usein vain aloittaakseen seuraavan vedätyksen. Surkuhupaisista kertomuksista käy ilmi, miten harvoin yritysten epäonnistumisten takana on ulkopuolinen syy. Yleensä kyse on ahneudesta, tyhmyydestä ja osaamattomuudesta. Silloin apuun tarvitaan alan mies, joka tietää miten lakia oikein tulkitaan ja velkoja oikein käsitellään. Ja Tamminen, jos kuka, tietää, miten alamaailmassa toimitaan.

Ennen lakimieheksi kouluttautumistaan hän ehti harrastaa ryöstö- ja bordellitoimintaa, talousrikoksia sekä viinan ja tupakan salakuljetusta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

J. K. Tamminen

Julkaistu

2019-12-04

Lukija

Aarne Linden

Äänikirjan pituus

313 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Konkursseja ja muita konnuuksia

Kuuntele nyt lumoava elamakerrat Konkursseja ja muita konnuuksia, jonka parissa elät tavattomia hetkiä. J. K. Tamminen on teoksen kirjoittajana. Kyseinen Style on sivumäärältään 0 sivua, näin ollen kirjaa piisaa moneksi hetkeksi. Ethän kuitenkaan takerru vain digitaaliseen kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 5:13:59 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin liikut ja se tekee matkastasi mielenkiintoisemman. Kirjan on lukenut Aarne Linden. Äänikirja on julkaistu 2019-12-04 ja teoksen julkaisijana toimii StorySide FI. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin kätevä konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä kuljet. Kunhan sinulla on älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Jos vaadit mennä' todella e-kirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ ja käytössäsi on isokokoinen kokoelma e-kirjoja. Usea ohjelmista tarjoaa toisaalta ilmaisen kokeilun, tällä tavalla voit vapaasti testata palvelua ilman euroakaan*.