Lue tai kuuntele

Jyrki Koulumies - Koulumies riittää maksuttomasti

Toimittaja Jyrki Koulumies on tullut vuosikymmenten saatossa tutuksi niin tv-kasvona, radioäänenä kuin kirjoittavana reportterina. Uuden Suomen ulkomaantoimittajana 1960-luvun lopulla Koulumies liikkui politiikan ja talouden kentillä, 1970-luvun alussa työ BBC:llä Lontoossa syvensi näkymiä maailman tapahtumiin ja ETYK-kokous vuonna 1975 vei suoraan kansainvälisen politiikan ytimeen.

Muistelmissaan Koulumies kirjoittaa niin yksityisemmästä puolestaan kuin lähihistoriamme polttavista aiheista. Koulumiehellä on tuttuun tapaansa pilke silmäkulmassa, kun hän kertoo anekdootteja valtakunnan vahtipaikoilta. Vaikeitakaan asioita vapaan journalismin nimeen vannova toimittaja ei kirjassaan kaihda.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jyrki Koulumies

Julkaistu

2020-10-02

Lukija

Jyrki Koulumies

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Koulumies riittää

Lumoava Koulumies riittää on loistava elamakerrat, mitä lukiessa vuorokaudenaika karkkoaa täysin. Teoksen on kirjoittanut Jyrki Koulumies. Teoksen pituus on 0. Digitaalisen kirjan vierellä käsillä on hyödyllinen äänikirja, minkä kanssa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mukava keino kuunnella kirjaa myöskin kun olet julkisessa ja saa myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tämän kirjan lukijana on Jyrki Koulumies. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-10-02 julkasijan tuntematon toimesta. Aloita välittömästi äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pystyt nauttimaan kirjoista todella uudenaikaisella keinolla. Äänikirjat ja elektroniset kirjat tallustavat näppärästi mukana omassa kännykässäsi. Sovellukset toimivat yleensä 10-15€ kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Jos edelleen epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin testaa sitä nyt 2 viikon ajan.