Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Saska Saarikoski - Lauri Markkanen – läheltä ja kaukaa maksuttomasti

Koripalloilija Lauri Markkanen toteutti jokaisen koripalloilijan unelman. Hän sai sopimuksen tarunhohtoiseen NBA-koripallosarjaan ja nousi heti ensimmäisellä kaudella joukkueensa ehkä tärkeimmäksi pelaajaksi. Kauden jälkeen Markkanen valittiin NBA:n tulokaspelaajien aloitusviisikkoon, mikä on uskomaton saavutus nuorelta mieheltä Jyväskylästä.

Toimittaja Saska Saarikoski seurasi Markkasen ensimmäistä kautta läheltä ja haastatteli häntä monta kertaa. Näin syntyi kuvaus suuresta (213 senttiä) suomalaisesta urheilijasta maailman huipulla.

Samalla Saarikoski kertoo NBA:sta, jossa pelaavat maailman parhaat koripalloilijat, mutta jossa ainakin yhtä tärkeää ovat viihde ja bisnes.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Saska Saarikoski

Julkaistu

2018-09-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

526 min

E-kirjan pituus

220 sivua

Tietoa kirjasta Lauri Markkanen – läheltä ja kaukaa

Lauri Markkanen – läheltä ja kaukaa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Saska Saarikoski on teoksen kirjoittajana. Tämä elamakerrat pitää sisällään 220 sivua, joiden rinnalla iloita jopa moni hetkinen. Nytkään ei ole onneksi vaadittua tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on kanssa 8:46:03 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä liikutkaan eli se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-09-12 julkasijan HS Kirjat toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin miellyttävä keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä olet. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit parhaan ohjelman. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikinä liikut. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.