Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jenny Rostain - Liian rikki kuolemaan maksuttomasti

Väkivallan pitkä varjo

Jenny Rostainin kirja on kattava tietopaketti traumaperäisestä stressihäiriöstä (PTSD) ja samalla Rostainin tarina hänen omasta kamppailustaan parisuhdeväkivallan aiheuttamien traumojen kanssa.

Traumat ovat ihmismielen luonnollinen tapa käsitellä vaikeita ja järkyttäviä tilanteita, mutta vaiettuina ja hoitamattomina ne aiheuttavat tarpeetonta kärsimystä ja lukuisia itsemurhia. Usein sairastunut on ongelmansa kanssa yksin juuri silloin, kun apua eniten tarvitsisi.

Liian rikki kuolemaan kertoo väkivallan aiheuttamasta traumaperäisestä stressihäiriöstä (PTSD). Sen oireet saattavat alkaa yllättäen, kun jokin kohdattu asia muistuttaa trauman aiheuttaneesta tilanteesta.

Kirjassa Jenny Rostain kertoo oman koskettavan tarinansa, jossa parisuhteessa koettu henkinen ja fyysinen väkivalta sekä sen aiheuttama trauma olivat viedä häneltä hengen. Kirjaan on koottu ajankohtaisinta tietoa traumaperäisestä stressihäiriöstä, sen ilmenemismuodoista ja hoitokeinoista. Omien kokemustensa kautta Rostain haluaa tarjota vertaistukea kaikille, jotka kamppailevat häpeän ja syyllisyyden tunteiden, rajojen asettamisen ja oikeanlaisen avun saamisen kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jenny Rostain

Julkaistu

2019-11-15

Lukija

Susa Saukko

Äänikirjan pituus

306 min

E-kirjan pituus

119 sivua

Tietoa kirjasta Liian rikki kuolemaan

Liian rikki kuolemaan on jännittävä sekä iloinen elamakerrat, joka ei jätä yhtäkään vaisuksi. Jenny Rostain on teoksen kirjoittajana. Teoksen pituus on 119. Luettavan kirjan kera saatavilla on myös mahtava äänikirja, jonka kera vietät jopa 5:06:11 tuntia. Äänikirja onkin kiva keino nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, autossa tai vaikkapa pyöräilemässä. Tämän äänikirjan lukijana toimii Susa Saukko. Teos on alunperin julkaistu 2019-11-15 julkaisijan Bazar toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tykkänään tuoreen oven kirjojen luokse. Tarvitset vaan kännykän jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Se kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä koskaan liikut. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi erittäin helppoa, koska kykenet vapaasti yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.