E-kirja

Lue tai kuuntele

Kurt Nuotio - Liukastelija maksuttomasti

Tarinankerronnan mestarin 60-luku: tyttöjen rintaliivien hankalat hakaset, lemmen palo, kasvukivut ja teatterin hurma Kurt Nuotio jatkaa ”Karvaisen rahastajan” aloittamia muistelmiaan. Pikkupojasta on kasvanut komea mutta kömpelö nuori mies, joka liukastelee tiellä tyttöjen makuuhuoneisiin. Hän valloittaa sydämiä muttei oikein tiedä, mitä tekisi niillä.

Kurren kuuma 60-luku koostuu ehkäisyvaahdosta, rintavista sairaanhoitajista, pitkistä baari-illoista ja teatterista löytyneestä intohimosta. Elämä ei ole kuitenkaan pelkkää ensi-iltahuumaa. Armeijassa raaka simputus kaataa viereltä alokastovereita, rakkaus tekee kipeää ja isän ikävä kävelee haamuna vastaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kurt Nuotio

Julkaistu

2015-09-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

165 sivua

Tietoa kirjasta Liukastelija

Liukastelija on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kurt Nuotio toimii teoksen kirjoittajana. Teoksesta löytyy 165 sivua, minkä kanssa voit viettää jännittäviä hetkiä. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka myötä saat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai vaikka kävelyllä. Kirjan sointuvana äänenä toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2015-09-14 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. Aloita viipymättä äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen jolloin pääset nautiskelemaan kirjoista tyystin tuoreella tavalla. Se toimii mutkattomasti, mikäli ainoastaan omistat kännykän. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, jolla kykenee kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Kirjojen kokeileminen on kanssa todella vaivatonta, sillä voit rajattomasti testata sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.