E-kirja

Lue tai kuuntele

J. K. Tamminen - Malmin nainen maksuttomasti

Malmin naisena tunnetuksi tullut Mari Romano tuomittiin käräjillä 27.6.2018 3 vuoden ja 2 kuukauden vankeuteen törkeistä huumerikoksista Helsingin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion rikoskumppanina.
Mari Romanon tarina on rankka matka rikollisuuden, huumekaupan ja viranomaistoiminnan harmaalle alueelle.

Kirja perustuu pääosin kirjoittajan tekemiin Mari Romanon haastatteluihin. Kirjaan on haastateltu myös useita muita henkilöitä. Osa haastatelluista ei halua nimeään julkisuuteen.

Malmin nainen kertoo suomalaisesta naisesta rikollisuuden kehässä. On harvinaista, että nainen on ollut niin vahvasti mukana huumekaupassa, perinteisessä miesten maailmassa.

Rikokset, poliisin salaiset operaatiot ja tasapainoilu rikollisten ja järjestäytyneen yhteiskunnan välillä tekivät Mari Romanon elämästä raastavaa. Hän tiesi pelottavan varmasti, että apua ei olisi saatavissa, vaan kiinnijäämisen hetkellä hän olisi yksin. Hinta oli kova.

Kirja kuvaa rikosten maailmaa ja toiminnan lainalaisuuksia, mutta myös viranomaisten kulissien takaista julmuutta ja taipumuksia joustaa säännöistä ja moraalista.

Paikoin uskomattomalta vaikuttava true crime -lajityypin tarina on tosi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

J. K. Tamminen

Julkaistu

2020-09-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

102 sivua

Tietoa kirjasta Malmin nainen

Lue välittömästi jännittävä elamakerrat Malmin nainen, jonka mukana tunnet tavattomia fiiliksiä. Teoksen loi J. K. Tamminen. Malmin nainen on pituudeltaan 102 sivua, elikä erittäin osuva pituus luettavaksi. Ethän rajoitu vaan e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella ihan siellä jossa menetkään eli se saa matkastasi kiinnostusta herättävän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi tuntematon 2020-09-14. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat hyvin uudenlaisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat mielimäsi kirjasovelluksen. Maksamalla kiinteän kuukausihinnan aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat omana elinaikanasi. Monet ohjelmista tarjoaa kanssa vapaan kokeilujakson, milloin voit esteettömästi testata sovellusta ilman euroakaan*.