Lue tai kuuntele

Vesa Somppi - Matti Huutola maksuttomasti

Lapin syrjäkyliltä valtakunnan näköalapaikoille
Kirvesmies ja ammattiyhdistysaktiivi Matti Huutola (s.1959) nousee varasijalta eduskuntaan 1998 ja hieman myöhemmin Vasemmistoliiton varapuheenjohtajaksi. Eduskunnassa Huutola on mm. mukana salaisessa ydinvoimaryhmässä ja joutuu ministeriin suunnatun nyrkiniskun tielle.
Hallituksen uskollinen puolustaja putoaa eduskunnasta 2003. Se kirpaisee, mutta jo seuraavana vuonna avautuu tie SAK:n varapuheenjohtajaksi ja järjestöjohtajaksi. Kirjassa Huutola valottaa Lauri Ihalaisen, Lauri Lylyn ja Jarkko Elorannan puheenjohtajakausia.
Vauhdikas, avoin ja kulissientakaisia paljastuksiakin tarjoava kuvaus Vasemmistoliiton ja SAK:n kakkosjohtajan elämästä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vesa Somppi

Julkaistu

2020-09-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Matti Huutola

Matti Huutola on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Vesa Somppi. Kyseinen elamakerrat pitää sisällään 0 sivua, minkä rinnalla olla jopa useampi tovi. Älä siitä huolimatta takerru pelkästään digitaaliseen kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä jossa liikut ja se tekee matkasta jännittävämmän. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-09-15 ja teoksen julkaisijana on tuntematon. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjojen käyttämiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat parhaan äänikirjasovelluksen. Tilittämällä kuukausimaksun vapautat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei todella lopu kirjat sinun elinaikanasi. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän kaltainen sovellus käypä sinulle, niin kykenet testata valitsemaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.