E-kirja

Lue tai kuuntele

Aura Koivisto - Mies ja merilehmä maksuttomasti

Intohimoinen saksalainen tiedemies Georg Steller purjehti 1740-luvulla Alaskaan legendaarisen Titus Beringin retkikunnan jäsenenä. Matkalla hän löysi lukuisia uusia eläin- ja kasvilajeja, muun muassa stellerinmerilehmän, jota kukaan muu tutkija ei koskaan nähnyt: laji kuoli sukupuuttoon vain 27 vuotta myöhemmin. Yksi luuranko on säilynyt meillä Suomessa, Helsingin Luonnontieteellisessä museossa.

Bering ja Steller haaksirikkoutuivat Beringin saarelle, jonne Bering kuoli, kuten moni muukin miehistön jäsen. Steller selvisi hengissä suuresta seikkailustaan ja ehti tutkia vielä Kamtsatkaa ja Siperiaa, kunnes menehtyi kotimatkalla Venäjällä vain 37-vuotiaana.

Mies ja merilehmä -kirja kertoo Stellerin huikean tarinan, mutta samalla siinä pohditaan myös entisajan luonnontutkijoiden maailmaa ja maailmankuvaa. Millainen oli heidän suhteensa luontoon, vallanpitäjiin tai uskontoon - ja miten se on aikojen saatossa muuttunut?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Aura Koivisto

Julkaistu

2019-10-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

250 sivua

Tietoa kirjasta Mies ja merilehmä

Mies ja merilehmä on kiehtova sekä kiintoisa elamakerrat, joka ei taatusti jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Teoksen loi Aura Koivisto. Tämä teos on sivumäärältään 250 sivua, eli lukemista piisaa muutamaksi myöhäisillaksi. Tottakai ei ole siitä huolimatta välttämätöntä rajoittua pelkästään luettavaan versioon, lisäksi hankittavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, sitä vastoin onnistut nauttia kirjasta aina kun haluat kuten vaikka bussissa. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2019-10-15 julkaisijan Into Kustannus toimesta. E- ja äänikirjat jakavat mahtavan mahdollisuuden nautiskella upeista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Se koko homma sujuu mutkattomasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Tilittämällä kiinteän kuukausihinnan vapautat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Jos yhä epäilet käyttäisitkö palvelua, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.