E-kirja

Lue tai kuuntele

Hannu Kauhala - Mies joka vei Leijonat mitaleille maksuttomasti

Olennainen kappale suomalaista jääkiekkohistoriaa

Calgaryn olympialaiset 1988, Canada Cup 1991, Prahan MM-kisat 1992... Mies joka vei Leijonat mitaleille kertoo, miten Suomen jääkiekkomaajoukkue saavutti valmentaja Pentti Matikaisen johdolla kaikkien aikojen ensimmäiset arvokisamitalinsa, ja käy läpi taustat Suomen aikaisemmalle mitalittomuudelle sekä Matikaisen oman kiekkouran vaiheet pelaajana, valmentajana ja HIFK:n toimitusjohtajana.

Pentti Matikainen oli pitkään mukana kiekkoilumme keskeisimmissä tehtävissä, eikä kaikki ollut tuolloin pelkkää päivänpaistetta. Kirja kertoo, miten syntyi myytti "Muoti-Matikaisesta", miten HIFK:n toimitusjohtajakaudella "Sir Pentti" muuttui lempinimestä pilkaksi ja miten kaiken hintana oli miltei terveyden menettäminen. Matikainen avaa kirjassa myös näkemyksiään valmentamisesta ja johtamisesta.Toimittaja Hannu Kauhalan kirjoittaman teoksen täydentävät kuvaharvinaisuudet International Hockey Archivesin kokoelmista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hannu Kauhala

Julkaistu

2016-08-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

254 sivua

Tietoa kirjasta Mies joka vei Leijonat mitaleille

Kuuntele heti lumoava elamakerrat Mies joka vei Leijonat mitaleille, jonka kera koet ainutkertaisia hetkiä. Hannu Kauhala on kirjan kirjoittajana. Tämä Category on sivumäärältään 254 sivua, toisin sanoen kirjaa riittää usemmaksi illaksi. Lisäksi kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on kätevä keino kuunnella kirjaa myös silloin kun olet matkustamassa ja luo lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2016-08-22 julkaisijan Tammi toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat hyvän tavan iloita mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Se toimii mukavasti, mikäli vain omistat kännykän. Sovellukset pyörivät tavallisesti kiinteällä kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Mikäli epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.