Lue tai kuuntele

Miika Mehmet, Seppo Lampela - Miika Mehmet maksuttomasti

Sota on viimeinkin ohi.

Miika Mehmet kertoo, kuinka brutaalia väkivalta on mutta myös, miten sen kierteestä voi päästä eroon.

Kyproksen sisällissodan veteraani Ali Mehmet oli kuulu raakuudestaan. Kun sota loppui, hän muutti raskaana olevan vaimonsa kanssa Suomeen.

Isänsä jalanjäljissä kasvanut Miika sai ensimmäisen ottelupukunsa jo pikkupoikana, Suomen kansalaisuuden vasta 17-vuotiaana. Armeijauran kariuduttua pahamaineinen rikollisliiga värväsi sotilaan kylvämään kipua ja kauhua. Mehmet oli siviilissä kunnioitettu vapaaottelija, pimeän jälkeen pelätty liivijengin jäsen.

Sitten Miika sai väkivallasta tarpeekseen, palautti liivit ja muutti elämänsä suunnan. Ja rakastui. Ja lapsenlapsiinsa hullaantunut isoisä Ali hössöttää nyt Mehmetien olohuoneessa.

Seppo Lampela (s. 1976) on Steen1- ja Kale-nimillä paremmin tunnettu rap-artisti ja -tuottaja. Hän on kirjoittanut aiemmin yhden romaanin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Miika Mehmet, Seppo Lampela

Julkaistu

2020-10-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Miika Mehmet

Miika Mehmet on mukaansatempaava ja viihdyttävä elamakerrat, joka ei takuulla jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Miika Mehmet, Seppo Lampela on teoksen kirjoittajana. Kyseinen kirja on pituudeltaan 0 sivua, toisin sanoen lukuiloa piisaa useaksi ajankohdaksi. Sinun ei ole silti pakko tyytyä pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan valittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja voi olla kätevä konsti kuunnella kirjaa myöskin kun olet liikkumassa ja se tekee myös lenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan rentouttavana lukijana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut tuntematon 2020-10-13. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen ja kykenet nautiskelemaan kirjoista hyvin tuoreella tavalla. Äänikirjat ja elektroniset kirjat liikkuvat helposti mukanasi kännykässäsi. Se onnistuu maksamalla 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä ikinä liikut. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän lainen sovellus sopiva sinulle, niin kykenet kokeilla valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.