Äänikirja

Lue tai kuuntele

Mika Nyyssölä, Jouni Virtamo, Jouni Lehtonen - Mika Nyyssölä - Giant Killerin tarina maksuttomasti

Mika Nyyssölä on kenties Suomen valovoimaisin kehonrakentaja ja kymmenientuhansien nuorten treenaajien ykkösidoli. Giant Killerin tarina on kertomus Mikan etenemisestä nuoresta harrastevoimailijasta oman lajinsa kehonrakennuksen huipulle ja Arnold Classic Europe -kilpailun voittajaksi.

Mika kertoo eri kausien harjoittelusta, ruokavaliosta ja henkisestä taistelusta äärimmäisen rasittavien treenien ja kilpailuja kohti tiukentuvien dieettien puristuksessa, joka vei hänet bulimian partaalle. Ennen kaikkea kirja kertoo matkasta, joka alkoi pikkupojan vilpittömästä innostuksesta ja päättyi valitun lajin kansainväliselle huipulle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mika Nyyssölä, Jouni Virtamo, Jouni Lehtonen

Julkaistu

2019-08-19

Lukija

Simo Häkli

Äänikirjan pituus

130 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Mika Nyyssölä - Giant Killerin tarina

Mika Nyyssölä - Giant Killerin tarina on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän upean teoksen on laatinut Mika Nyyssölä, Jouni Virtamo, Jouni Lehtonen. Kyseinen elamakerrat pitää sisällään 0 sivua, joiden parissa iloita jopa moni hetki. Tästä e-kirjasta on tehty samoin kuunneltava versio, minkä pituus on 2:10:08 tuntia. Äänikirja voi olla mukava konsti kuunnella kirjaa silloin kun olet julkisessa ja saa myös lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan lukija ääni on Simo Häkli. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-08-19 julkasijan Lind & Co toimesta. Ääni – ja e-kirja on loistava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan menetkään. Tarvitset ainoastaan puhelimen jolloin mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Tilittämällä kuukausimaksun avaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei todella lopu kirjat omana elämässäsi. Jos epäröit käyttäisitkö sovellusta, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.