E-kirja

Lue tai kuuntele

Vesa Kontiainen - Mika Sundqvist maksuttomasti

Mika Sundqvist - Suomirockin sekatyömies -kirjassa kirjailija Vesa Kontiainen tuo parrasvaloihin yleensä taustajoukoissa viihtyvän ammattimiehen. Miehen, joka ei itsestään liikoja huutele, vaan antaa työnsä jäljen puhua puolestaan. Kirja kertoo ensi kertaa Sundqvistin tarinan ja herkullisia yksityiskohtia niin Alwari Tuohitorven, soolouran kuin MSL-studion ikimuistoisista äänityssessioista.

Mikä yhdistää Eppu Normaalia, Juice Leskistä, Popedaa, Hassisen Konetta, Yötä ja Mikko Alataloa? Vastaus on tuottaja Mika Sundqvist. Hän on muusikko, laulaja, lauluntekijä ja yksi Suomen menestyneimmistä musiikkituottajista. Suuri yleisö tuntee hänet parhaiten 1980-luvun soolohiteistään Moottoripyörä on moottoripyörä ja Hormoonihiiret.

Sundqvist soitti 70-luvun alussa muun muassa Paula Koivuniemen ja Irwinin yhtyeissä, kunnes liittyi vuonna 1972 Alwari Tuohitorvi -yhtyeeseen. Se oli aikansa suosituimpia bändejä keräten keikkapaikoille Hurriganesin veroisia yleisömääriä, mutta menestys hiipui punkin esiinmarssin myötä. 1978 hän perusti legendaarisen MSL-studion yhdessä Simo Luukkasen kanssa. Loppu on suomalaisen rockmusiikin historiaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Vesa Kontiainen

Julkaistu

2018-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

580 sivua

Tietoa kirjasta Mika Sundqvist

Kiintoisa Mika Sundqvist on hurja elamakerrat, jota luettaessa vuorokaudenaika haihtuu aivan. Tämän fastastisen kirjan on tehnyt Vesa Kontiainen. Tästä kirjasta löytyy 580 sivua, minkä seassa kykenet vastaanottaa ainutlaatuisia oivaluksia. Digitaalisen kirjan lisänä tarjottavana on lisäksi äänikirja, jonka parissa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sen sijaan kykenet nyt nautiskella kirjasta missä ja milloin mielit muun muassa lentokoneessa. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-11-01 julkasijan Bazar toimesta. Aloita samantien äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista täysin tuoreella keinolla. Tarviit vain puhelimen jolloin kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Sitten kun vaadit mennä oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15e ja hyödynnettävänäsi on eeppinen kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Kun vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.