E-kirja

Lue tai kuuntele

Juhani Aho - Minkä mitäkin Tyrolista maksuttomasti

"Polkupyörä ja Reinin rannat – ne nyt eivät oikeastaan sovi yhteen. Yksi maailman runollisimpia ja romanttisimpia seutuja ja tuo vihoviimeisten aikain keksintö, tuo kaikista uusin kulkukapine, jonka rumuudesta ja epärunollisuudesta on niin paljon puhuttu. Pienen aasin selässä tai sukkelajalkaisen kimon rattailla, jalkaisin tai korkeintaan laivassa – siinä ne kulkuneuvot, joita esteettisen matkailijan sopii käyttää...Mutta siitä huolimatta on polkupyörä kuitenkin hyvin sopiva ja runollinenkin kulkuneuvo juuri Reinin rannoilla."

Eletään 1900-luvun alkua. Kirjailija Juhani Aho on saapunut pitkälle matkalle Sveitsiin, Itävaltaan ja Saksaan. Takana on pitkä junamatka koti-Suomesta. Aho päättää tutustua paikallisiin nähtävyyksiin pyörän selässä, vaikka moderni kapistus on ensin aiheuttanutkin hänessä puistatusta.

Juhani Ahon "Minkä mitäkin Tyrolista" on kiinnostava kuvaus hitaasta matkustamisesta ja 1900-luvun alun Saksasta, Sveitsistä ja Itävallasta.
Juhani Aho (1861–1921) oli suomalainen kirjailija. Hän työskenteli myös toimittajana ja suomentajana. rnrnAhon tunnetuimpia romaaneja ovat "Juha" ja "Rautatie". Aho oli myös ahkera kirjoittamaan novelleja, joita hän kutsui lastuiksi. Monet Ahon teoksista ovat vahvasti realistisia. Aho voitti Valtion kirjallisuuspalkinnon peräti viisi kertaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juhani Aho

Julkaistu

2020-02-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

78 sivua

Tietoa kirjasta Minkä mitäkin Tyrolista

Minkä mitäkin Tyrolista on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan teki Juhani Aho. Minkä mitäkin Tyrolista on pituudeltaan 78 sivua, elikä mainio pituus luettavaksi. E-kirjan lisäksi tarjolla on lisäksi loistava äänikirja, jonka parissa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella täsmälleen siellä jossa milloinkin kuljetkaan joten se luo matkasta kuin matkasta kiintoisamman. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-02-19. Ääni – sekä myös e-kirja onkin mieleinen konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä menetkään. Mikäli sinulla on oma kännykkäsi mukana, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan liikut. Kirjojen kokeileminen on myös todella vaivatonta, sillä voit rajattomasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.