E-kirja

Lue tai kuuntele

Thomas Hauser - Muhammad Ali – Suurin ja kaunein maksuttomasti

Heti ilmestyttyään Pulitzer-palkintoehdokkaaksi noussut teos on kattavin ja asiantuntevin Muhammad Alista koskaan kirjoitettu elämäkerta.

Thomas Hauser pääsi lähemmäksi Alia kuin kukaan toinen elämäkerturi. Niinpä kirja kertoo mestarin tarinan tämän omin sanoin. Ääneen pääsevät myös Alin perheenjäsenet, ystävät, vastustajat sekä monet muut, jotka vuosikymmenten mittaan olivat hänen kanssaan tekemisissä. Muhammad Ali on kiistämättä yksi kaikkien aikojen suurimmista urheilijapersoonallisuuksista. Vielä vuosikymmeniä viimeisen ottelunsa jälkeen raskaansarjan kolminkertainen maailmanmestari on säilynyt elämää suurempana hahmona satojen miljoonien ihmisten mielikuvissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Thomas Hauser

Julkaistu

2017-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

566 sivua

Tietoa kirjasta Muhammad Ali – Suurin ja kaunein

Kiehtova Muhammad Ali – Suurin ja kaunein on upea elamakerrat, jota kuunneltaessa ajankulu katoaa tyystin. Teoksen tuotti Thomas Hauser. Muhammad Ali – Suurin ja kaunein on pituudeltaan 566 sivua, eli erittäin kelvollinen pituus lukemiseen. Lisänä teoksesta löytyy myöskin äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on erinoimainen konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten metrossa, lentokoneessa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2017-10-01 ja teoksen julkaisijana toimii Minerva Kustannus. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät perusteellisesti uuden keinon nauttia kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat kulkevat käytännöllisesti mukana kännykässäsi. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole takuuvarma onko tämän lainen sovellus asiallinen sinulle, niin pystyt kokeilla valitsemaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.