E-kirja

Lue tai kuuntele

Juhani Aho - Muistelmia ja matkakuvia maksuttomasti

Kirjailija Juhani Aho oli myös lehtimies. "Muistelmia ja matkakuvia" sisältää Ahon kirjoittamia lehtijuttuja. Aho muun muassa muistelee Minna Canthin persoonaa, analysoi Henrik Ibsenin ja suomalaisten suhdetta sekä käy vierailulla Sakari Topeliuksen kotitalossa.

"Muistelmia ja matkakuvia" on kiinnostava katsaus Juhani Ahon ajatteluun. Juhani Aho (1861–1921) oli suomalainen kirjailija. Hän työskenteli myös toimittajana ja suomentajana. rnrnAhon tunnetuimpia romaaneja ovat "Juha" ja "Rautatie". Aho oli myös ahkera kirjoittamaan novelleja, joita hän kutsui lastuiksi. Monet Ahon teoksista ovat vahvasti realistisia. Aho voitti Valtion kirjallisuuspalkinnon peräti viisi kertaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juhani Aho

Julkaistu

2020-02-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

145 sivua

Tietoa kirjasta Muistelmia ja matkakuvia

Muistelmia ja matkakuvia on mielenkiintoinen ja kiintoisa elamakerrat, joka ei toden totta jätä todellakaan tylsistyneeksi. Juhani Aho toimii kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 145. Tottakai ei ole siitä huolimatta pakko taipua vain luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin kätevä konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten metrossa, taksissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-02-19 julkaisijan Saga Egmont toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoilevat kiehtovan vaihtoehdon nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat siirtyvät mukvasti mukana omassa älypuhelimessasi. Sovellukset pyörivät perinteisesti kiinteällä kk-maksulla, jolla pääset kuuntelemaan loputtomasti lukuisia äänikirjoja sekä lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Kun epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.